Kaşen Kafe’nin özel konuğu Hanefi Mahçiçek!

Kaşen Kafe’nin özel konuğu Hanefi Mahçiçek!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak ve yönetimi ile özel ihtiyaç sahibi bireylerle bir araya geldi.

06 Kasım 2023 - 04:50

İş İnsanı Adem Mağralı ev sahipliğinde Kaşen Kafe’de düzenlenen programda Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı ve üyeleriyle bir araya gelindi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in özel konuğu olduğu etkinlikte Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak ve yönetimi ile özel ihtiyaç sahibi bireylerle bir araya geldi. Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek, “Azim ve çalışkanlıklarıyla hepimize örnek olan kardeşlerimizle sohbet edip, taleplerini dinlemek bizim için çok önemliydi. Kardeşlerimizin sosyal hayatta karşılaştıkları zorlukları el birliğiyle aşacağız inşallah, hepsine nazik karşılamaları için teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Biz Birlikte Güçlüyüz” sloganıyla taraflı tarafsız her kesimin sevgi ve saygısını kazanan Adem Mağralı “ise özel ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle sık sık bir araya gelerek sıkıntılarına çözüm üretmeyi kendimize görev edindik. Bugün de Değerli Başkanımız Hanefi Mahçiçek ile bir araya geldik. Güzel verimli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Bu tarz etkinliklerle sık sık yapmaya çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x