KASKİ, Evri’ye 24 km kanalizasyon hattı yapıyor
Reklam

KASKİ, Evri’ye 24 km kanalizasyon hattı yapıyor

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ) Genel Müdürlüğü, Pazarcık ilçesi Evri Mahallesinde Kanalizasyon inşaatına başladı.

19 Temmuz 2017 - 07:50

Kahramanmaraş’ı altyapı ağı ile örmeye devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü, Evri Mahallesinde yıllardır süregelen kanalizasyon problemine müdahale ederek mahallede kanalizasyon inşaatı başlattı. Kanalizasyon hattı bulunmayan mahallede çeşitli çaplarda abone ve parsel bağlantıları, kanalizasyon ve kolektör hattı olmak üzere toplam 24 km kanalizasyon alt yapısı yapıyor. Çalışmanın tamamlanmasının ardından hatta görüntüleme yapılarak hattın işlerliği kontrol edilip Evri Mahallesine uzun yıllar hizmet edecek bir altyapı mahalle halkının hizmetine sunulacak.

 

Muhtar Yurdabakan’dan Teşekkür

Evri Mahalle Muhtarı Yahya Yurdabakan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “KASKİ Genel Müdürlüğünün kurulması ile birlikte talebimizi KASKİ yetkililerine ilettik. Etüd proje çalışmalarının titizlikle yürütülmesinin ardından çalışmalar başladı. Mahallemize bu hizmetin yapılmasında emeği geçen başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere KASKİ Genel Müdürümüz Mustafa Uzunlar ve ekibine mahallemizde yaşayan tüm vatandaşlar adına teşekkür ediyorum’’ Dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir’den Ekinözü’nün Geleceğine Büyük Yatırım: Atıksu Sorunu Tarih Oldu
Büyükşehir’den Ekinözü’nün Geleceğine Büyük Yatırım:...
Tekstilde İhracatın Yıldızı: Kipaş Pazarlama 100’den Fazla Ülkeye Türk Kalitesini Taşıyor
Tekstilde İhracatın Yıldızı: Kipaş Pazarlama 100’den Fazla...