"Kaybolan komşuluk ve mahalle bilincini yeniden...

"Kaybolan komşuluk ve mahalle bilincini yeniden oluşturacağız"

Abdülhamidhan Mahallesi Muhtar Adayı Ökkeş Bakır, “Yeri geldiğinde mahalle sakinleri ile fikir alışverişi yaparak, mahallemizi geleceğe taşıyacak, güzelleştirecek yeni projeler üretip, verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız” dedi.

08 Mart 2019 - 22:34 - Güncelleme: 17 Mart 2019 - 02:15

31 Mart Yerel Seçimleri önce tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da Muhtar adayları çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Abdülhamidhan Mahallesi Muhtar Adayı Ökkeş Bakır Mahallesine Muhtar olabilmek için gece-gündüz çalışıyor.

“ABDÜLHAMİDHAN MAHALLESİNİN SORUNLARINI BİLİYORUM”

Mahallenin sorunlarını bildiğini ve çözümü için aday olduğunu aynı zamanda İşadamı da olan Bakır, “Son yıllarda bazı nedenlerden ötürü ne yazık ki komşuluk ilişkileri eskisi gibi değil. Aynı binada oturan insanlar birbirlerini tanımıyor. Biz bu kapsamda mahalleli bilincini oluşturmak istiyoruz. İnsanların birbirlerine selam verdiği, hal hatır sorduğu, mahallenin sorunlarının çözümü için ortak hareket ettiği bir yapıyı oluşturmak istiyoruz.  Vatandaşlarımızın sevincini, acısını birlikte paylaşmak için aday olduk ve azalarımızla birlikte yola koyulduk.”

“HALKA HİZMET İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ”

Muhtarların seçilmiş kişiler olduğunu ifade eden Bakır, “Muhtarlık, Osmanlı döneminde başlayan köklü bir yönetim sistemidir. Saygınlığı vardır ve olmalıdır da. Halk muhtarı kendisine hizmet etsin, sorunlarının tercümanı olsun diye seçer. Biz de bu anlayışla halka hizmet için gayret göstereceğiz. Mahallemizin sorunlarını gündeme getirip, çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız” diye konuştu.

“MAHALLEMİZİ GELECEĞE TAŞIYACAK YENİ PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Vatandaşların desteği ile muhtar seçildiği takdirde Mahallenin sosyal ihtiyaçlarına çözüm üreteceği sözünü veren Bakır sözlerine şöyle devam etti: “Vatandaşın sorunlarının çözümü için diğer idari kurumlarla işbirliği içerisinde olacağız. Yardıma muhtaç ya da cenazesi olan komşumuz varsa da sorunlarını çözmek ve acılarını paylaşmak için gayret gösterip Engelli ve ihtiyaç sahibi komşularımızın hakları her yerde gözetilecek ve onların için ekstra çaba gösterilerek ilgili kurumları harekete geçireceğiz. Vatandaşımızın sorununun çözümü için ön ayak olacağız. Yeri geldiğinde mahalle sakinleri ile fikir alışverişi yaparak, mahallemizi geleceğe taşıyacak, güzelleştirecek yeni projeler üreteceğiz ve uygulamaya geçirilmesi için de vatandaşımızla iç içe olup, birlikte hareket edeceğiz. Verdiğimiz sözün takipçisi olacağız. Komşuluk ve mahalle bilincini oluşturup daha da ileri seviyelere taşıyacağız. Sosyal etkinliklerle kaynaşmayı da sağlayacağız. Kısacası iyi günde de kötü günde de mahallelilerimizin muhtarı olacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü