Kayıp genç kız terminalde bulundu

Kayıp genç kız terminalde bulundu

Kahramanmaraş'ta iki gündür kayıp olan Fatmagül Berk (20), şehirlerarası otobüs terminalinde bulundu. Genç kızın, ailevi nedenlerle evini terk ettiği ve kentten ayrılmak istediği belirtildi.

28 Aralık 2017 - 11:45

Edinilen bilgiye göre, dün evden ayrılan Fatmagül Berk’in akşam eve dönmeyince ailesi durumu polise bildirdi. Kayıp ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, il genelinde arama çalışmasına başladı. Bugün akşamüzeri Yunusemre Mahallesi üzerinde gezintiye çıkan 85 yaşındaki Halil Torun, bir ağacın yanında çanta buldu. Bulduğu çantanın içini kontrol eden yaşlı adam cep telefonu ile bir genç kızın kimliğiyle karşılaştı. Çantanın sahibini bulmak için polise bilgi veren yaşlı adamın ihbarı üzerine, olay yerine AFAD ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kayıp genç kızın çantasının dere yatağında çıkmasıyla olaya cinayet şüphesiyle bakan polis, 100 kişilik arama ekibiyle dere yatağını gece boyunca taradı.

Çantayı bulan yaşlı adamın ifadesi doğrultusunda arama çalışmalarını sürdüren polis ve AFAD ekiplerinin, dere yatağında aramama çalışmalarında sonuç alınamadı.

Aramalardan yaklaşık 2 saat sonra Kahramanmaraş Şehirler Arası Otobüs Terminalinde bulunan genç kızın ailevi nedenlerden dolayı evden ayrıldığı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...