Kaynak, YAŞ üyesi oldu

Kaynak, YAŞ üyesi oldu

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeliğine seçildi.

02 Ağustos 2016 - 02:38

Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması ve Milli Savunma Üniversitesi Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname’nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, Yüksek Askeri Şura'nın (YAŞ) Kuruluş ve Görevleri Hakkındaki Kanun'da da bazı değişikliklere gidildi.

Olağanüstü Hal kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname’ye göre YAŞ’daki değişiklikle beraber üyeler, Başbakan, Genelkurmay Başkanı, Başbakan yardımcıları, Adalet Bakanı, Dışişleri Bakanı, İçişleri Bakanı ve Milli Savunma Bakanı ile kuvvet komutanları olarak belirlendi.

Binali Yıldırım Başbakanlığı’nda kurulan 65. Hükümet’te Başbakan Yardımcılığı görevini üstlenen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak da, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeliğine seçilen isimler arasında yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KSÜ’nün Yeni Rektörü Tokatlı Prof. Dr. Mahmut Ak Oldu
KSÜ’nün Yeni Rektörü Tokatlı Prof. Dr. Mahmut Ak Oldu
İnternetin Olmadığı Ortamdan Yükselen Yemek Sipariş Sitesi
İnternetin Olmadığı Ortamdan Yükselen Yemek Sipariş Sitesi