Kentin her bölgesinde dev şantiyeler yükseliyor

Kentin her bölgesinde dev şantiyeler yükseliyor

Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasıyla başlayan modern şehircilik hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Uyguladığı yüz yılın şehircilik hareketiyle hemşerilerine daha güzel bir çehre kazandırmak için yola çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç kentin dört bir tarafını şantiyeye çevirdi.

29 Mayıs 2017 - 21:00

Çevre illerden daha sonra Büyükşehir olmasıyla hizmetteki dezavantajları çok çalışarak avantaja çevirmeyi başaran Erkoç, köprülü kavşaklardan, çevre yollarına, ana arterlerden parklara, turizmden sosyal tesislere kadar birçok alandaki dev tesislerin inşaatına başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığında yapacağı icraatları, kendine duyduğu özgüvenle kitaplaştırarak hemşerilerine dağıtıp takip etmelerini isteyen Erkoç, vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Trafik ışıklarını sevmeyen bir başkan görüntüsü çizen Erkoç ilk neşteri Ulucami kavşağına vurmuş ve trafiği büyük ölçüde rahatlatmıştı. Şimdi ise Karamanlı ve Anadolu Lisesi kavşağına başlattığı köprülü kavşaklarla kent trafiğine nefes aldıracak. Şehir içindeki trafik yoğunluğunu azaltacak Kuzey çevre yolu projesi de tüm hızıyla sürüyor.

Kentin 50 yıldır gündeminde olduğu projeleri de hayata geçirme cesareti gösteren Erkoç, Trabzon Caddesini yayalaştırma, Teleferik ve yedi kuyular kayak merkezi projelerine başlayarak hemşerilerinin bir hayaline daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Kahramanmaraş’a turist gelmesinin önünü açacak projeleri uygulamaya devam eden Erkoç, Klavuzlu Rekreasyon alanı ve yapay plaj projelerinin de ihale aşamasında olduğunu müjdeledi.

Kentin dört bir tarafındaki şantiyelerle ilgili hemşerilerine seslenen Erkoç; “bu makam bize milletimizin emaneti, bu emaneti milletimiz adına kullanıyoruz. İlimizi dünyanın gıbta ile bakacağı ve kıskanacağı bir şehir haline getirmek için yoğun çaba sarfediyoruz. Projelerimiz bir bir tamamlandığında ilimizin marka değerinin ne kadar yükseldiğine, sadece ülkemiz değil tüm dünya şahitlik edecek.  Projelerimizin tamamlanmasıyla özellikle il dışındaki akraba ve dostlarınız Kahramanmaraş’a gelip gezmek için fırsat kollayacaklar. Biz her şeyi aziz milletimizin yaşamını daha da kolaylaştırmak için yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta kaza kurşunu ağabeyini hayattan kopardı
Kahramanmaraş’ta kaza kurşunu ağabeyini hayattan kopardı
ÇABA, Umutları bir kez daha yeşertti
ÇABA, Umutları bir kez daha yeşertti