Kervancıoğlu: “Şefkatin merhametin ve fedakârlığın...
Reklam

Kervancıoğlu: “Şefkatin merhametin ve fedakârlığın sembolüdür annelerimiz”

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi ile Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’nin 12 Mayıs Günü Anneler Günü münasebetiyle birlikte iftar programı organize etti.

16 Mayıs 2019 - 17:43

İftar programına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, MÜSİAD Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu ve davetliler katıldı.

Programda konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Kervancıoğlu: “Konuşmama başlamadan önce bu anlamlı günde İçimizi acıtan bir haber aldık. Anneler gününde bir annemizi daha evladından ayıran PKK illetine yönelik düzenlenen operasyonda kahraman askerimiz Ferdican Altunkaş kardeşimiz şehadete ulaşmıştır. Ülkemizin Başı Sağ olsun, şehidimizin ailesine sabırlar diliyorum.

Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin, Anneler Günü´nü kutluyorum. Annelerimiz sabır, müsamaha ve sevgi dolu yürekleriyle, toplumsal yaşamda huzur ve barışın tesisinde önemli rol oynamaktadır. Sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı, paylaşmayı ve hoşgörüyü bizlere öğreten annelerimiz, ülkemizde mutluluğu ve huzuru tesis etmede en büyük gücümüzdür. Ayrıca bugün bu mübarek ramazan ayında burada bu sofrada buluştuğumuz Şehit Annelerimizin fedakâr ve tarifsiz sabır ve metanetin sembolü olması, bizleri cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, anneleri baş tacı kabul eden, 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültür ve geleneğin temsilcisi olduğumuzun bilincinde olmamızı sağlamaktadır. Baş tacımız, ilk öğretmenimiz, ilk hamimiz, sığınağımız, gücümüz olan annelerimiz, ülkemizden, milletimizden, çocuklarından hayır dualarını eksik etmesin. Başta Ay yıldızlı bayrağımız sonsuza kadar dalgalansın diye en değerli varlıklarını vatan uğruna şehit veren annelerimiz olmak üzere Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü´nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum...

Sözlerime son verirken Tüm İslam Âleminin Ramazan-ı şerifi mübarek olsun diyor Yüce Allah Tuttuğumuz oruçlarımızı ve yapacağımız bütün ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x