Kılavuzlu’da hareketlilik başladı!

Kılavuzlu’da hareketlilik başladı!

Kahramanmaraş Kılavuzlu Sulama Birliği, yeni başkanıyla hareketlenmeye başladı. Birlik, 2016 Yılı Olağan Meclis Toplantısının ikincisini dün gerçekleştirdi.

26 Kasım 2016 - 07:44

Türkiye’nin en büyük sulama birliği olan Kılavuzlu Sulama Birliği’nin kendi binasında yapılan toplantıda, yeni Başkan Mehmet Sarı, ilk defa üyeleriyle bir araya geldi. Mehmet Sarı Başkanlığında yapılan 2016 Yılı Olağan Meclis Toplantısının ana gündemini 2017 faaliyet raporu ve mali bütçe oluşturdu. Toplantıda görüşülen birliğe mevsimlik işçi alınması, sulama kanallarında meydana gelen hasarlar ve cezai müeyyideleri, Yönetim Kurulunun huzur hakları maddeleri oy birliği ile karara bağlandı.

Toplantı sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Sarı, şöyle konuştu: “Biz, Türkiye’nin en büyük sulama birliğiyiz. Bugün de Olağan Meclis Toplantımızı yaptık. Toplantımızda; 2017 yılında neler yapacağımızı görüştük. Büyük bir sulama kanalımız var. Mart ve Nisan ayında birliğimize mevsimlik işçi alacağız. İstihdam için şu an için bir rakam veremiyorum ama o zamanki şartlara kanalın durumuna göre işçi alımı yapacağız. Kanunların verdiği yetkileri ve Devlet Su İşleri’nin aldığı kararlar doğrultusunda; sulama kanallarına verilen hasarlar ve cezaları üzerine kararlar aldık. Toplantımız, verimli geçti.”(KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta kaza kurşunu ağabeyini hayattan kopardı
Kahramanmaraş’ta kaza kurşunu ağabeyini hayattan kopardı
ÇABA, Umutları bir kez daha yeşertti
ÇABA, Umutları bir kez daha yeşertti