Kipaş Holding çocukların yüzünü güldürdü
Reklam

Kipaş Holding çocukların yüzünü güldürdü

“Önce insan” felsefesini kılavuz edinmiş olan ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında taziye evleri, hastane gibi birçok tesisi halkımızın hizmetine kazandırmanın yanında yaptırdığı 10 okulu Milli Eğitim’e bağışlayan ve ayrıca Kipaş Eğitim Kurumlarıyla da çok sayıda ekonomik imkânları yeterli olmayan başarılı öğrencilere burs imkânı sağlayan Kipaş Holding, çocuklarımızın yüzünü güldüren yeni bir etkinlik düzenlendi.

09 Ocak 2020 - 00:27

Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Güzelyurt Ortaokulu’nda gerçekleştirilen “Kipaş Holding İyilik Şenlikleri” çocuklarımızın hem yüreklerini hem de bedenlerini ısıttı.

Etkinlik kapsamında Kipaş Holding yöneticileri ve çalışanları, öğrencilere kışlık hediyeler dağıtırken bir yandan da birlikte yemek yediler ve öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte palyaço gösterisi ve çeşitli oyunlarla çocuklar oldukça eğlenceli saatler geçirdiler.

Dulkadiroğlu ilçe Milli Eğitim Müdürü ve İl müdürlüğünden gelen yetkililerde etkinliğe katılarak çocuklarla yakından ilgilendiler ve memnuniyetlerini ifade ederek Kipaş yönetimine teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kipaş Holding Genel Koordinatörü İlhan Altunay;

“Kipaş Holding ülkemizin kalkınması için her konuda destek veren, özellikle Milli Eğitim’e önem veren, geleceğimizin gençlerine de yatırım yapmayı ön plana çıkaran bir kuruluşumuzdur. Bu doğrultuda bizde bu güzel şenliğe katılmak için holdingimizin tertiplediği bu güzel şenliğe katılmak için geldik ve aranızda bulunuyoruz. Çocukların çok neşeli, heyecanlı olduklarını gördük ve bundan da mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x