KMAGC’den Başkan Bozdağ’a Ziyaret!

KMAGC’den Başkan Bozdağ’a Ziyaret!

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ı makamında ziyaret etti.

13 Ekim 2018 - 04:26

Gündem ve siyasetin konuşulduğu ziyarette Başkan Bozdağ ilçede yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“Modern ilçe olma yolunda ilerliyoruz”

İlçenin Ak Parti ile birlikte büyük bir değişime uğradığını belirten Bozdağ, “ Modern bir ilçe olma yolunda ciddi adımlar atıyoruz. Yaptığımız çalışmalardan vatandaşlarımızda çok memnun kalıyor. İlçemizi bölge bölge ayırt etmeden bir bütün halinde düşünerek herkesime hizmet götürüyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışmaların önemi ilerleyen dönemlerde çok daha iyi anlaşılacak.” dedi.

“Pazarcık’taki çalışmaları yakından takip ediyoruz”

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Baykut ise, ayırt etmeksizin bütün ilçeleri yönetim kurulu ve üyelerle birlikte ziyaret ettiklerini ama Pazarcık’taki çalışmaların bariz bir şekilde gözlemlendiğini kaydetti.  İlçenin beklediği huzuru yakaladığını gözlemlediklerini vurgulayan Baykut, “bizim işimiz, güçlünün yanında olup haksızlığı görmek değil, bizim işimiz haksızlığın karşısında durup hak edenin çalışmalarını takdir etmektir. İlçeye yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz, sizlere yapacağınız çalışmalarda başarılar dileriz. Ayrıca misafirperverliğinizden dolayı şahsım ve üyelerim adına sizlere teşekkür ederim.” diye konuştu.

Ziyarete Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Baykut, Başkan Yardımcısı Barbaros Burak Vanlı, Genel Sekreter Zeki Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Keklik, Üyelerimizden Furkan Çam, Suat Yenipınar, Ramazan Atabey ve Pazarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü H. Mutlu Tutak katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü