KMS’de Zonguldak provası yapıldı

KMS’de Zonguldak provası yapıldı

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Ligin 22’inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının provasını yaptı.

10 Şubat 2017 - 16:31

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Zonguldak kömerspor maçının pravasını yaptı. Hafta içi Hazırlıklarını aralıksız devam eden Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Ligin 22. Hafta karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta şanssı bir şekilde yenilen ve moral arayan temsilcimiz hafta sonu oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçını kazanarak hem moral bulmak hem de üst sıralara yükselmek istiyor. Teknik direktör Mehmet Bulut, sık sık oyuncularla toplantı yapıyor ve takımı moral olarakta maça hazırlıyor. Takımın son antrenmanı son derece keyifli ve moralli geçti.

 

PROVA YAPILDI

12 Şubat Stadyumunda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip maçın hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor.  12 Şubat Pazar günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor 9 Ocak Perşembe günü saat 13.30 da Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Mehmet Bulut ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Bulut oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken kendi sahasında taraftarı karşısında oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu.

 

ZONGULDAK TELAFİ PEŞİNDE

 Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Hacettepe ile 0-0 berabere kalan Zonguldakspor’lu futbolcuların kaçan galibiyetten dolayı morallerinin bozuk olduğu gözlendi. 12 Şubat Pazar günü oynayacağı Kahramanmaraş maçı hazırlıklarını tamamlayan  Zonguldakspor’lu futbolcular, bu  maçtan puan yada puanlarda dönmek için mücadele edecekler. Zorlu maç öncesi 24 puanı bulunan Kahramanmaraşspor, alt sıralardan uzaklaşmanın hesabını yaparken, 28 puanı bulunan Zonguldakspor ise önümüzdeki haftalarda korkulu rüya görmemek için bu maçtan kesinlikle puanla dönmeyi amaçlıyor. Zor bir maç oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Şenol Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Mutlak kazanmak için çıktığımız Hacettepe maçından 1 puanla ayrıldı. Pozisyon bulmamıza rağmen bir türlü galibiyeti getirecek golü bulamadık. Bu maçta kaybedilmiş 2 puan var. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi edeceğiz. Kahramanmaraş zor bir deplasman. Kendi sahasında taraftarlarının da desteği ile etkili oynuyorlar. Zor maçtan puan yada puanlarda dönmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x