KMS- Karagümrük maçı bugün!

KMS- Karagümrük maçı bugün!

2.beyaz grupta oynadığı son 5 maçta kazanamayan Kahramanmaraşspor, Bugün Fatih Karagümrükspor ile karşı karşıya geliyor.

10 Mart 2017 - 12:44

Ligin 26. Haftasında Fatih Karagümrükspor ile karşı karşıya gelecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor hazırlıklarını tamamladı. Üniversite sınavları nedeni ile 10 Mart cuma oynanacak olan Kahramanmaraşspor, Fatih Karagümrük maçına hazır. 2. Ligde 2 sezondur küme düşmekten son anda kurtulan ve bu sezonda istediği başarıyı elde edemeyerek alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor, son oynadığı 4 maçta sahadan beraberlikle ayrılarak adeta beraberliğe abone olmuştu. 10 Mart Cuma (Bugün) Ligin 26. Hafta maçında Fatih Karagümrükspor’la karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, yoğun tempo ile bu maçın hazırlıklarını tamamladı. 2. Ligdeki temsilcimiz Kahramanmaraşspor Ligde oynadığı son 5 maçta kazanamayan ve son iki maçta son saniyede yediği gollerle 4 puan kaybetmişti. Ligde oynadığı son 5 maçta 4 beraberlik, bir mağlubiyet aldı. Kahramanmaraşspor, 2.lig beyaz grupta 28 puanla 13. sırada bulunurken rakibi Fatih Karagümrükspor ise ligde 25 puanla 15.sırada bulunuyor. Maçın bilet fiyatları Kapalı 10 tl Maraton 5 tl Kale arkası ise 1 tl olarak satılacak.

“HER PUAN ALTIN DEĞERİNDE”

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da Teknik Patronu Mehmet Bulut, Ligin sonlarına doğru geldiklerini ve zorlu mücadelelerin kendilerini beklediğini ifade ederek “Sezonun sonuna doğru yaklaşıyoruz. Bizim için kalan 9 maçın her biri final maçı olarak bakıyoruz. Cuma günü (Bugün)oynayacağımız Fatih Karagümrükspor maçı da son derece önemli. Bizim üstümüzde olan takım Kazandığımız zaman bir üst basamak çıkacağız alt sıralarla olan ilişkimizi keseceğiz. Bunları biliyoruz ve hazırlıklarımızı buna göre devam ettiriyoruz. Futbolcu arkadaşlarım artık o maçı unutup önümüzdeki maçı düşünmek zorunda. Toplantıda yaptık konuştuk artık o geçmiş geride kaldı. Onu unutmak zorundayız. Dedim gibi Karagümrük maçında iyi mücadele ederek şu çift kale maçındaki azim istek sahaya yanı sırsa oradan puan veya puanlarla döneceğimizden ümit ediyorum. Bu maçı taraftarımızın desteği ile kazanarak hedefe doğru ilerlemek istiyoruz. Hedeflediğimiz yola kazanma arzusu içinde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ı Çok Daha İyi Bir Noktaya Getireceğiz”
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ı Çok Daha İyi Bir Noktaya...
Cevizin 6 faydası
Cevizin 6 faydası