KMTSO’da seçim tarihi netleşti

KMTSO’da seçim tarihi netleşti

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasında uzun süredir konuşulan seçim tarihi netleşti. Dün yapılan son meclis toplantısında KMTSO Bakanı Serdar Zabun, KMTSO’nun kongresinin 14 Ekim 2017 Cumartesi günü gerçekleştirileceğini belirtti.

20 Eylül 2017 - 01:42

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasında son meclis toplantısı dün gerçekleşti. Dün saat 15.30’da yapılan meclis toplantısında meclis üyeleriyle bir araya gelen KMTSO Başkanı Serdar Zabun KMTSO’nun kongresinin 14 Ekim 2017 Cumartesi günü yapılacağını ifade etti.

Şuana kadar Serdar Zabun’un tek aday olduğu Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık yarışında Zabun’un dışında adaylığını resmi olarak açıklayan bir isim çıkmadı.

Meclis üyeleriyle son oturumda bir araya gelen Zabun bir konuşma yaparak teşekkür etti. Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesinin Kurban Bayramı özel sayısına röportaj veren KMTSO Başkanı Zabun yeni meclis üyelerinin ve yönetim kurulu üyelerinin kriterlerini de belirtmişti. Zabun şöyle konuşmuştu, “ Yeni yapılanmada meclis üyesi olmak isteyen arkadaşlarımızın hepsinin istisnasız, mesai meftunu gözetmeksizin bu kent için elini taşın altına koyacak yapıda olması lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız yeni Türkiye’de kadrolarını genç dinamik ve kendini ülkesine adayanlardan oluşuyor. Tabiki bizde aynı düşünce ile Meclisimizi oluşturmayı hedefliyoruz. Meclise girecek arkadaşımız mesaisini, planını, hedeflerini Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odasında bu kentin hem ekonomik, hem sosyal, hem kültürel yönden gelişmesi için kuracak. Bu düşüncede olan arkadaşlarımızla daha dinamik ve atak bir meclis oluşturmayı hedefliyoruz.  Meclis üyelerimiz her türlü fedakârlığı yapıyorlar fakat biz daha da çoğunu isteyeceğiz. Hem zaman ayıracak hem de bu kent için projesi, fikri olacak. Kısacası odada toplantıya sadece kendini getirmeyecek, kafa yoracak, ‘ülkem için neler yapabilirim, milletimin için neler yapabilirim, memleketim için neler yapabilirim’ bunları düşünüp ortaya proje ve fikir sunacak.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın