KMTSO’da teşvikler anlatıldı!

KMTSO'da teşvikler anlatıldı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasında TÜMSİAD tarafından organize programda İŞKUR, KOSGEB ve SGK tarafından esnafa sağlanan teşvikler konuşuldu.

19 Mayıs 2018 - 02:16

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasına TÜMSİAD Başkanı Adnan Toprak, SGK İl Müdürü Harun Akbalaban, İşkur İl Müdürü Ali Yüce, KOSGEB İl Müdürü Gülden Uslu'nun katılımı ile gerçekleştirilen programda kurumların esnaflara sağladığı teşvikler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Kahramanmaraş Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte, ''Bu salonda yaklaşık dört yıl öncede TÜMSİAD ile beraber böyle bir toplantı gerçekleştirmiştik. Kahramanmaraş'ta ilk defa Kunduracılar ve Ayakkabıcılar çalıştayı gerçekleştirdik. Bu çalıştay neticesinde Kahramanmaraş'tan bir çok firma markalara üretim yapmaya başladı. İnşallah bundan sonra yapılan teşvikler ile ilgili bilgilendirmeler sonrası esnaflarımız bundan yararlanır. Ben kendim 2 yıl önce gerçekleştirdim. Şu an Kahramanmaraş'ta ayakkabıcılık sektörü makineleşmeye doğru hızla ilerliyor. İnşallah 2018 yılında bu projelerden birçok esnafımız yararlanır. Kahramanmaraş'ta makineleşmede, üretimde daha da fazla yaralanır'' dedi.  

TÜMSİAD Başkanı Adnan Toprak ise yaptığı konuşmada, ''Bugün burada salona baktığımda genç arkadaşlarımızın ve TÜMSİAD üyelerinin ağırlıkta olduğunu görüyorum. Genç arkadaşlarımızın girişimciliği dinamizminde katkısı olan Sayın Başkanımız Mehmet Beye teşekkür ediyorum. 2017'nin son aylarında 2018'in ilk başlarında sizlerle istişare toplantıları düzenledik. Bu toplantıların sonunda 2018'in yol haritasını sizlerle beraber belirledik ve sizlerle programladık. Tüm katılımcılarımızın bu programdan istifade edeceğini ümit ediyorum'' dedi.

Toplantı daha sonra kurum müdürlerinin teşvik programlarını anlatması ile devam etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...