KMTSO ile Ziraat Bankası arasında iş birliği protokolü...

KMTSO ile Ziraat Bankası arasında iş birliği protokolü imzalandı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), üyelerinin ticari mal alım satımlarında kolay finansman imkânı için Ziraat Bankasının “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi” kapsamında işbirliği protokolü imzaladı.

19 Aralık 2020 - 03:49

Projenin ana amacı tedarikçi ve alıcıların banka üzerinde oluşturulan kapalı devre bir sisteme tanımlanarak, alım-satım işlemlerinin Ziraat Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilmesi ve böylece tahsilat konusunda her iki tarafın da riski sıfıra indirilmesi.

Tedarik Zinciri Finansmanı, satıcılar açısından tahsilat riskinin sıfıra indirilmesi, esnek vade ve taksit imkânları ile daha fazla satış yapabilme imkânı, alıcılar açısından ise finansmana kolay erişim, ödemeleri taksit ve vadeler ile yapma imkânı, kredi/çek kullanmadan kendi tedarikçisi ile banka üzerinden ticaret yapması, artan kredi limitleri gibi avantajlar sağlıyor.

KMTSO Fuayesinde gerçekleştirilen protokol imza törenine KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu ve Ziraat Bankası Bölge Müdürü Gazi Özgür Yılmaz katıldı.

Burada bir konuşma yapan KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, “Ziraat Bankası’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile güzel bir proje başladı. İş insanları olarak artık dijital ödemeye doğru gidiyoruz. Kart sistemiyle tüm hayatları devam ettirecekleri yeni bir sistem başladı. Oldukça geniş, kapsamlı ve kolay bir uygulama. Bu uygulamanın imza törenini Kahramanmaraş’ta da yaptık. Odamıza üye firmalarımız işlerini bu kartlarla yapabilecekler. Umarım özel sektörün işlerini daha da kolaylaştırır.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi