KMTSO ve ATSO ortak meslek komitesi toplandı

KMTSO ve ATSO ortak meslek komitesi toplandı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 2. Meslek Komitesi ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) 20. Meslek Komitesi ortak toplantıda bir araya geldi.

17 Ekim 2015 - 00:12

Ortak Meslek Komite toplantısı komite üyeleriyle tanışma, sektörün sorunlarının tespiti ve çözümü aşamasında ortak hareket etme amacıyla ATSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Beyaz eşya ve dayanıklı tüketim mamulleri alanında faaliyet gösteren grup üyeleriyle sektörel sorunlar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Komite üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Genel Sekreteri Naim Harputluoğlu, Adıyaman hakkında katılımcıları bilgilendirdi ve meslek komitelerinin odaların itici gücü olduğuna dikkat çekerek,  KMTSO ile sürekli iletişim halinde olduklarını ifade etti.

Beyaz eşya ve dayanıklı tüketim mamulleri sektöründeki sorunların masaya yatırıldığı toplantıda, komite üyeleri sektör ile ilgili çeşitli konulardaki düşüncelerini dile getirirken Adıyaman ve Kahramanmaraş’ın yatırım, ticaret ve turizm potansiyelini de değerlendirerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Meslek Komite üyeleri sektörde kar marjının düşük olduğuna vurgu yaparken bu tür toplantıların tekrarlanmasını istediler. (İHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti Kahramanmaraş Heyeti İçişleri Bakanı Çiftçi ile Bir Araya Geldi
AK Parti Kahramanmaraş Heyeti İçişleri Bakanı Çiftçi ile Bir...
Akedaş İstiklalspor’dan Kritik Galibiyet: 4-0
Akedaş İstiklalspor’dan Kritik Galibiyet: 4-0