Kocaeli birlikte alarm!

Kocaeli birlikte alarm!

Şampiyonluk hedefi ile lige başlayan Kahramanmaraşspor’un bu haftaki rakibi Kocaeli Birlikspor’da ekonomik kriz ve iki kırmızı kart sıkıntısı yaşanıyor.

23 Mart 2017 - 16:56

Hafta sonu Ankara Cebeci İnönü Stadı’ndan 3 golle mağlup olan Kocaeli Birlikspor’da moraller bozuk. Ekonomik krizle karşı karşıya kalan takımda Onur Garip ve Erdi Öner’in de kırmızı kartla oyundan atılmaları moralleri daha da çok bozdu. Sezona iddialı başlayan ve play-off potasında yoluna devam eden yeşil siyahlar son beş maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu hafta pazar günü Alparslan Türkeş Stadı’nda Kahramanmaraşspor’u konuk edecek körfez ekibi moral arıyor.

PARA SIKINTISI HAD SAFHADA!

Bir süredir yaşanan ekonomik krizin etkilerinin hissedildiği karşılaşmada oyuncuların kendilerini maça vermemesi dikkat çekiyor. Hafta sonu Cebeci İnönü Stadı’ndan yenilen 3 golle mağlup ayrılan Birlikspor’da moraller bozuldu. Ekonomik krizle karşı karşıya kalan takımda oyuncuların önümüzdeki hafta pazar günü Alparslan Türkeş Stadı’nda oynanacak Kahramanmaraş Spor karşısında nasıl oyun sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu. Liderliğe oynarken Play-Off hattında 4.sıraya çakılıp kalan Birlikspor’da kış kapıda. Kulüp başkanı Erhan Yılmaz’ın mali konuda nasıl bir çıkış yolu bulacağı ve takımı Play-Off hattında nasıl tutacağı bir diğer merak konusu. (HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x