Fetullahçı Terör örgütü mensuplarını yakın takibe alarak bir bir adalete teslim eden KOM ekipleri, kentteki kaçakçılara ve uyuşturucu tacirlerine de darbe üstüne darbe indirmeye devam ediyor.
Fetullahçı terör örgütü üyeleriyle birlikte narkotik suçlularını da takip eden KOM ekipleri Kahramanmaraş Merkezde bulunan özel bir otele operasyon yaptı.
Yaptığı istihbarı çalışmalar sonunda bir otel odasına baskın yapan ekipler naylon poşet içerisinde satışa hazır 390 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Uyuşturucu haplarla birlikte yakalanan Necati G.(60)’nin üzerinde iki adet sahte kimlik çıktı.
KOM ekiplerinin operasyondaki ikinci durağı ise Mevlana Mahallesi 7. Sokakta bulunan bir ev oldu. Eve baskın düzenleyen KOM ekipleri 560 gram esrar maddesi ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan Murat Ö. (42) sorgusu yapılmak üzere emniyete götürüldü.
KOM epiklerinin operasyondaki üçüncü durağı da Selimiye Mahallesindeki bir ikamet oldu. Yapılan çalışmalar sonucunda Selimiye Mahallesindeki bir evde kaçak sigara olduğu istihbaratını alan KOM ekipleri adrese baskın düzenledi.
Düzenlenen baskın sonrasında 30 bin adet kaçak sigara ile birlikte bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili S. Ç. (33) gözaltına alındı.
Aynı gün 3 ayrı adrese 3 ayrı baskın yapan KOM ekipleri, 3 adresten de boş çıkmadı. KOM ekiplerinin mesaisinin büyük bölümünü Fetö üyelerine ayırdığını düşünen suçlular ise Narkotik timlerini karşılarında görünce neye uğradığını şaşırdı.
3 olayla ilgili yakalanan zanlılar emniyetteki
ifadelerinin ardından mahkemeye sev edilecek.










YORUMLAR