KOSGEB İl Müdiresi Gülden Uslu Göreve Başladı

KOSGEB İl Müdiresi Gülden Uslu Göreve Başladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kahramanmaraş Şubesi’ne Müdire olarak ataması yapılan Gülden Uslu, 24 Temmuz Pazartesi günü yeni görevine başladı.

26 Temmuz 2017 - 07:37

OHAL kapsamında çıkartılan 672 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’yle 2016 yılının Eylül ayında KOSGEB Kahramanmaraş İl Müdürlüğü görevinden ihraç edilen Gökhan Doğan’ın yerine Osmaniye KOSGEB İl Müdürü Nihat Karademir vekâlet ediyordu.

Aradan geçen 11 aylık vekâlet sürecinin ardından Kahramanmaraş yeni KOSGEB İl Müdiresine kavuştu. Uslu’nun daha önce Edirne’de, Kobi Uzmanlığı ve Avrupa İşletmeler Ağı Proje Koordinatörlüğü görevlerinde bulunduğu öğrenildi.

KOBİ’lere sağlanan desteklerden en çok faydalanan şehirler listesinde ilk sıralarda yer alan Kahramanmaraş için şüphesiz KOSGEB ayrı bir önem taşıyor.

Kahramanmaraş KOSGEB İl Müdürlüğü’ne vekâleten bakan Osmaniye İl Müdürü Nihat Karademir, sorumluluğunu üstlendiği Kahramanmaraş ve Osmaniye’de çok başarılı bir grafik çizdi. Özellikle KOBİ’lere sağlanan sıfır faizli kredi desteği başvurularında olağanüstü bir performans göstermişti. Türkiye genelinde KOBİ sayısında 23’üncü sırada yer alan Kahramanmaraş, 2016 yılında KOSGEB’den en çok destek gören 12’inci il olmuştu. 2016 yılında sadece 6 milyon TL yeni girişimci desteği alan Kahramanmaraş, Türkiye’de en çok yeni girişimci desteği veren 10’uncu kent olmayı başarmıştı. Kahramanmaraş için böyle önemli bir kurum olan KOSGEB İl Müdürlüğü koltuğu şimdi yeni Müdiresi Gülden Uslu’ya ait. (HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın