KSÜ’de ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim...

KSÜ’de ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Sergisi’ açıldı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü ve Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) işbirliğiyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında “Milli Mücadelenin 100. Yılı Anısına ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Resim Sergisi” açıldı.

17 Temmuz 2020 - 08:40

KSÜ Kongre Merkezi fuaye alanında düzenlenen serginin açılış kurdelesini Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcıları, GSF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, üniversite üst yönetimi, akademik ve idari personel ile birlikte kesti.

Sergi açılışında konuşan Rektör Can, millet için, bayrak için, vatan için seve seve fedayı can eyleyen şehitlerimiz ve gazilerimizi minnet ve şükranla andı.

Türk Milletinin hiçbir zaman hainlere geçit vermediğinin altını çizen Rektör Can, “Bizler ‘ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışına sahip bir milletiz. 15 Temmuz gecesi milletin iradesine karşı milletin silahlarıyla haince saldırıda bulunan Fetullahçı Terör Örgütü mensubu hainlerde bunu bir kez daha görmüşlerdir. Milletimizi, bayrağımızı, vatanımızı hedef alan bütün hainler bilmelidir ki Türk Milleti bütün bu hain emellere karşı duracak iman, inanç ve kararlılığa sahiptir. 15 Temmuzda destan yazan milletimizin bütün fertlerini saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Rektör Can ve katılımcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Sergisini gezdiler. Sergi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri süresince açık kalacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x