KSÜ’de Covid hastalarının eğitimleri de ihmal edilmiyor
Reklam

KSÜ’de Covid hastalarının eğitimleri de ihmal edilmiyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi (KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi) Çocuk Covid Servisinde tedavisi sürmekte olan 14 yaşındaki G.A. da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına alınan tedbirler doğrultusunda hastanedeki odasında girdi.

21 Haziran 2020 - 05:08

Yaklaşık 2 milyon öğrencinin ter döktüğü LGS Sınavı, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun görüş ve önerileri doğrultusunda belirlenen kurallar ve alınan tedbirler doğrultusunda başarılı birşekilde tamamlandı. Süregelen hastalığı bulunan, covid 19 testi pozitif çıkan ve tedavisi devam eden öğrencilere evde ve hastane ortamında sınav tedbir hizmeti uygulandı.

KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Covid Servisinde tedavisi devam eden 14 yaşındaki G.A.  alınan tedbirler doğrultusunda sağlık çalışanları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri eşiliğinde LGS sınavına girdi.

“Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesinde tüm hastalarımızla olduğu gibi Çocuk Covid  Servisindeki hastalarımızla da yakın ilgi ile iyileşen hastalarımızın sağlıklarına kavuşması  mutluluğunu sürekli yaşıyoruz.” diyen KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, “Hastalarımızın eğitimlerini de aksatmadan sürdürmeleri için gerekli tedbirleri alıyor, süreci yakından takip ediyoruz. Bugün 14 yaşındaki evladımız hastanemizde alınan tedbirlerle LGS sınavına girdi. Kendisine ve tüm sınava giren kardeşlerime başarılar dilerken, sınava giren öğrencimizin en kısa zamanda da sağlığına kavuşarak taburcu olmasını diliyorum. Bu vesile ile hastanemizde yatan hastalarla yakinen ilgilenen tüm sağlık personelimize içten teşekkürlerimi tekrar ediyorum.”  ifadelerini kullandı.

KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal ise “Hastanemiz Çocuk Covid Servisinde tedavisi sürmekte olan 14 yaşındaki G.A. bugün servisimizde, hastanemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile LGS sınavına girdi. Hastamızı buradan sağlıklı bir şekilde, kensidisine güzel bir gelecek getirecek bir sınav sonucu ile taburcu etmeyi diliyoruz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...