KSÜ’de ilaçlama çalışmaları sürüyor
Reklam

KSÜ’de ilaçlama çalışmaları sürüyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü tarafından koronavirüsten (COVİD 19) korunma tedbirleri kapsamında akademik ve idari birimler ile bütün ortak kullanım alanlarında 13.03.2020 Cuma gününden itibaren günlük temizlik faaliyetlerine ek olarak genel temizlik ve özel dezenfektanlarla ilaçlama yapılmaya başlandı.

18 Mart 2020 - 06:16

Üniversite genelinde bütün alanlar özel dezenfektanlarla ilaçlanırken, ortak kullanım alanları düzenli aralıklarla ilaçlanmaya devam ediyor.

Hastalık riskini en aza indirmek için sürekli temas edilen alanlarda düzenli olarak temizlik faaliyetleri sürdürülürken,  üniversite personeli kişisel hijyen kurallarına uyulması noktasında düzenli olarak bilgilendiriliyor.

KSÜ’de koronavirüsten korunma tedbirlerine ilişkin süreçlerin etkin ve dinamik olarak yürütülebilmesi için Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş başkanlığında Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal, Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Nazik, Personel Daire Başkanı Beytullah Mirzaoğlu, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Enver Orhan, Hukuk Müşaviri Muhammet Nacaroğlu ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Salman’ın yer aldığı bir komisyon oluşturulurken, komisyon aracılığıyla akademik ve idari personel ile öğrencilere düzenli ve periyodik olarak bilgilendirmeler yapılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi