KSÜ’de İletişim Ustalığı Zirvesi gerçekleştirildi

KSÜ’de İletişim Ustalığı Zirvesi gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kariyer ve Girişimcilik Merkezi (KAGİM) ve Kariyer, Girişimcilik ve İnovasyon Öğrenci Topluluğu (KAGİT) işbirliğinde “İletişim Ustalığı Zirvesi” düzenlendi.

17 Mart 2020 - 02:22

İletişim Ustalığı Zirvesi 9- 10 Mart 2020 tarihlerinde iki gün süreyle KSÜ Avşar Yerleşkesi Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İletişim Ustalığı Zirvesi’nin açılışı, KSÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, KAGİM Müdürü ve KAGİT Akademik Danışmanı olan Prof. Dr. Ali Haluk Pınar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ziraat Fakültesinin çok değerli öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Prof. Dr. Pınar, günümüzde bireysel kariyer yönetimi üzerinde etkili olan en stratejik konular arasında yer alan iletişimin önemine vurgu yaparak başladığı açılış konuşmasında, Zirve’nin gerçekleştirilmesine olan katkılarından dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’a, KSÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan’a, KSÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Gençoğlan’a, etkinlikte görev alan, emeği geçen herkese ve katılım sağlayan çok değerli öğretim üyelerimiz ile öğrencilerimize teşekkürlerini sundu.

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Enstitüsünden 8 iletişim uzmanı iki gün süren zirve boyunca, katılımcıların günlük hayattaki iletişim becerilerini üst düzeye çıkarmalarını hedefleyen “iletişim çeşitleri”, “doğru iletişim”, “insan tanıma sanatı”, “genel iletişim stratejileri”, “iletişimde beden dili”, “üç boyutlu iletişim” ve “topluluk önünde konuşma gibi” son derece önemli konular da öğrencilerimizle bilgi paylaşımında bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...
Kahramanmaraş'ta Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş'ta Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Motosiklet...