KSÜ’de “İletişimin İyi Hali” Konulu Konferans Düzenlendi
Reklam

KSÜ’de “İletişimin İyi Hali” Konulu Konferans Düzenlendi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığı, KSÜ Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM) Müdürlüğü, KSÜ Kariyer Girişimcilik ve İnovasyon Öğrenci Topluluğu (KAGİT) ve Umut Elleri Sosyal Yardımlaşma-Eğitim ve Kültür Derneği tarafından “İletişimin İyi Hali” konulu konferans düzenlendi.

16 Mart 2019 - 06:17

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can yaptı. Programa katkı sunan ve katılım sağlayan herkese teşekkür eden Rektör Can, iletişim kavramının insan yaşamındaki önemine vurgu yaparak bu tür etkinlikleri desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti.

İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Elif Kocagöz ve KAGİM Müdürü-KAGİT Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ali Haluk Pınar da kısa birer selamlama konuşması yaparak katkı sunanlara teşekkür ettiler.

Açılış konuşmalarının ardından ilk olarak Umut Elleri Sosyal Yardımlaşma-Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Büşra Şen, dernek faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra kürsüye gelen Gaziantep Üniversitesi Öğretim Görevlisi Zaim Başaslan ise “İletişimin İyi Hali” başlıklı konferans sunumunu gerçekleştirdi.

Konferans sunumunun ardından İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan tarafından Öğretim Görevlisi Zaim Başaslan’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Konferans salonundaki programın ardından Rektör Can, konferans konuşmacıları ve Gaziantep Üniversitesinden gelen misafir öğrencileri kabul ederek bir süre görüştü. Rektör Can, ziyaretin anısına Başaslan ve Şen’e çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x