KSÜ’de Kariyer Günleri’nin 8’incisi düzenlendi
Reklam

KSÜ’de Kariyer Günleri’nin 8’incisi düzenlendi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliği ile düzenlenen “İnsan Kaynakları ve Kariyer Günleri" panelinin bu yıl 8’incisi gerçekleştirildi.

18 Ekim 2019 - 19:15

KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, İktisadi ve İdari Bilimler (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan,  İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce, firma temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda düzenlenen programın açılış konuşmasını İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce yaptı. Etkinliğin amacının öğrencileri mezuniyetten önce iş hayatını tanımaları için kariyer sahibi isimlerle bir araya getirmek olduğunu belirten Ali Yüce, İŞKUR’un gençlere yönelik çalışmaları hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Açılış konuşmalarının ardından panel oturumuna geçirilirken, panelin moderatörlüğünü İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan yaptı. Panelde konuşmacı olarak Şirikçioğlu Mensucat Sanayi A.Ş. İnsan Kaynakları ve Personel Yöneticisi / İşveren Vekili Elmas Kazancı, Mem Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü / İşveren Vekili Sait Yoldaş ve Hascevher metal Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Cebrail Odabaş yer alırken, panelistler kariyer yaşamlarına ilişkin öğrencileri bilgilendirdiler.

Öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından protokol üyeleri tarafından panelistlere çeşitli hediyeler takdim edildi. Program fuaye alanında gerçekleştirilen kokteyl ile son buldu.

Katılımcılar Cahit Zarifoğlu Konferans Salonundaki panelin ardından Kahramanmaraş İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nı gezdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x