KSÜ’de, ‘Mehmet Akif ve İstiklal Marşımız’ Paneli...

KSÜ’de, ‘Mehmet Akif ve İstiklal Marşımız’ Paneli Gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, KSÜ Edebiyat İncelemeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi ve KSÜ Dil ve Edebiyat Öğrenci Topluluğu işbirliğiyle İstiklal Marşının Kabulünün 101. yılı münasebetiyle ‘Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet’ temasıyla ‘Mehmet Akif ve İstiklal Marşımız’ başlıklı panel düzenlendi.

17 Mart 2022 - 04:10

KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Kahverengi Salonda gerçekleştirilen panelin yürütücülüğünü Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Burak Telli üstlendi.

Panel kapsamında ilk sözü alan Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Timur ‘Akif’i Anlamak İçin Bir Mukaddime’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Panelin ikinci konuşmacısı olan Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selim Somuncu ise ‘Şiire Yansıyan Bir Hayat: Mehmet Akif’ başlıklı sunumunu yaptı.

Panelin son konuşmacısı Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Fetih Yanardağ ise ‘Mehmet Akif’in Bilim Anlayışı’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Panel katılımcılar tarafından yöneltilen soruların cevaplandırılmasının ardından çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı