KSÜ’den eğitime destek

KSÜ’den eğitime destek

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri ile üniversitemiz akademik ve idari personelinin katkılarıyla alınan kitap ve spor malzemelerinden oluşan yardım paketi Çağlayancerit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Helete Düzbağ Ortaokuluna teslim edildi.

26 Aralık 2017 - 06:04

Önemli bir kısmı Eğitim Fakültesi öğrencilerince 24 Kasım Öğretmenler Gününde düzenlenen kermes gelirleriyle alınan hikâye kitapları ve spor malzemeleri 22 Aralık Cuma günü KSÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Solak, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Soysal, akademik personel ve öğrencilerden oluşan heyet tarafından Düzbağ Ortaokuluna ulaştırıldı.

Okuma kitapları ve spor malzemelerini Düzbağ Ortaokulu Müdürü Esma Borazan’a teslim eden üniversitemiz ekibi çeşitli derslere konuk oldu. Düzbağ Ortaokulu Okul Aile Birliğinin katkılarıyla düzenlenen öğle yemeğinde okulda görevli çeşitli branşlardaki öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet eden öğretim üyesi ve öğrenciler son olarak Düzbağ Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye katılarak öğrencilere ilerideki öğrenim şartları ve üniversite hayatı ile ilgili önerilerde bulundular. 

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Rektörlüğümüze ve Eğitim Fakültesi öğretim üyesi ve öğrencilerine teşekkür eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Solak, “Bizleri ve öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlayan Heleteli hemşerilerimize ve Düzbağ Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de yine öğrencilerimizin ve personelimizin katkılarıyla kırsal bölgelerimizde eğitim gören öğrencilerimize yönelik kitap, kırtasiye ve spor malzemelerini kapsayan yardım projelerimiz devam edecek.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...