KSÜ’lü akademisyen Prof. Dr. Gürbüz’ün projesi kabul edildi

KSÜ'lü akademisyen Prof. Dr. Gürbüz’ün projesi kabul edildi

KSÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Gürbüz’ün Hazırladığı 'Kullanılmayan ve Çevreyi Kirleten Bazı Atıkların, Biyolojik Etkililiğini Artırmak ve Bunları Kanatlı Rasyonlarında Alternatif Yem ve Yem Katkı Maddesi Olarak Kullanmak için Geliştirilen Yenilikçi Stratejiler' İsimli Proje TÜBİTAK tarafından Kabul Edildi

13 Ekim 2020 - 03:42

TÜBİTAK-NARD-2530 TÜRKİYE-MOLDOVA ikili işbirliği kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, Yemler ve Hayvan Besleme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof Dr. Yavuz Gürbüz’ün Proje Yöneticisi olduğu 'Kullanılmayan ve Çevreyi Kirleten Bazı Atıkların, Biyolojik Etkililiğini Artırmak ve Bunları Kanatlı Rasyonlarında Alternatif  Yem ve Yem Katkı Maddesi  Olarak Kullanmak  için Geliştirilen Yenilikçi Stratejiler' isimli  ve 862.810,00TL  (Sekizyüzaltmışikibinsekizyüzon Türk Lirası)  bütçeli projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi.


Ayrıca, proje kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve State Agrarian University of Moldova arasında Rektörlük seviyesinde ikili araştırma ve çalışma protokolü imzalandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel: “Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız”
Başkan Görgel: “Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız”