KSÜ Senatosu Onikişubat Belediyesi Ev Sahipliğinde Expo 2023 Fuar...

KSÜ Senatosu Onikişubat Belediyesi Ev Sahipliğinde Expo 2023 Fuar Alanında bir araya geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Senatosu haftalık olağan toplantısını, Onikişubat Belediyesi Expo 2023 Fuar Alanı ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

19 Ekim 2022 - 04:24

Expo 2023 binasında gerçekleşen KSÜ Senato toplantısını KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım açtı. Rektör Yasım, toplantıda kendilerini misafir eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve ekibine teşekkürlerini sundu.

KSÜ Senatosu, üniversite gündemindeki konuları görüşerek karara bağladı.

Toplantının ardından KSÜ Senato üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mahçiçek, şehrimize ve bölgemize önemli katkılar sunacak olan Expo 2023 hakkında KSÜ Senatosuna bilgilendirme sunumu yaparak proje alanlarını gezdirdi.

Proje alanlarını ziyaret eden Rektör Yasım, Expo 2023 projesinin Kahramanmaraş’ın dünyaya tanıtılmasına katkı sağlayacak çok önemli bir proje olduğunu belirterek Expo 2023 Fuarının şehrin ekonomisine, turizmine ve kültürüne çok ciddi bir ivme kazandırmasını temenni etti.

Rektör Yasım, “Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek olan önemli projelerin olduğu bu çalışmada biz de Başkanımızın yanındayız ve her türlü desteği vermeye hazırız. Başkanımızı özverili çalışmasından dolayı tebrik ediyor, heyecanla Nisan ayını bekliyoruz.” diye konuştu.

Program, Başkan Mahçiçek’in akademisyenlerin sorularını cevaplandırmasıyla sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı