KSÜ Tıp Fakültesi deri ve zührevi hastalıklar anabilim dalı...
Reklam

KSÜ Tıp Fakültesi deri ve zührevi hastalıklar anabilim dalı akredite oldu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalına, Türk Dermatoloji Derneği Türk Dermatoloji Yeterlik Kurulu tarafından Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi verildi.

30 Nisan 2020 - 09:49

KSÜ Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalının başvurusu üzerine, Türk Dermatoloji Yeterlik Kurulunun 29 Kasım 2019 tarihinde ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda, Türk Tabipleri Birliği Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulunca belirlenen Deri ve Zührevi Hastalıklar Eğitimi ile ilgili koşulları karşılayan KSÜ Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalına 5 yıl geçerli olan Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi almaya hak kazandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Tıp Fakültesinin eğitim kalitesini daha yukarıya taşımada önemli bir aşama olan Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi alan Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalının bu başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Perihan Öztürk başta olmak üzere anabilim dalı öğretim üyeleri, Tıp Fakültesi yönetimi ve emeği geçen herkesi tebrik eden Rektör Can, yapılan her işte kaliteyi yakalama ve sürdürmenin önemine vurgu yaparak başarılı çalışmaların devamını diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...