Küçük kızı alıkoyan şüpheli yakalandı!

Küçük kızı alıkoyan şüpheli yakalandı!

Kahramanmaraş'ta önceki gün kaçırıldığını söyleyen 15 yaşındaki küçük kızı alıkoyan şüpheli şahıs yakalandı.

22 Haziran 2018 - 13:18

Alınan bilgiye göre, Olay önceki gün saat 04:30'da Menderes mahallesi Trabzon bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartman dairesinde balkona çıkarak çevrede ki vatandaşlardan yardım isteyen 15 yaşındaki S. A., çevredeki vatandaşların polise ve itfaiyeye haber vermesiyle kurtarıldı.

Kapısı kilitli olan daireden kurtarılan S.A.'nın kim tarafından ve neden kaçırıldığı polis ekipleri tarafından araştırılmaya başlanırken, 15 yaşındaki kızın evden kaçtığı, o gece dışarı çıktığı, orman dairesi civarında dolaştığı ve bu esnada yanına yaklaşan bir şahsın aracına bindiği, sonrasında şahsın bekar evine gittikleri öğrenildi.

Olay sonrası soruşturma başlatan polis ekipleri esnaf olan Hamza T.'yi yakaladı. Şüphelinin polise, ''Art bir niyeti olmadığını, sokakta gördüğü kızı boş eve götürdüğünü, sabah erken saatte de polise teslim etmeyi düşündüğünü söylediği belirtilirken, Kızın eve rızası ile götürüp kapıyı üzerine kilitlemesi sonucunda şahıs çocuğu alıkoymak suçundan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir Kahramanmaraş İnşa Ediyoruz”
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir...