Kültür Sanat Sezonunda Yarın İki Etkinlik Birden

Kültür Sanat Sezonunda Yarın İki Etkinlik Birden

Büyükşehir Belediyesi Karacaoğlan Kültür Sanat Sezonu kapsamında 14 Kasım Pazar günü (yarın) Ormanlar Kralı Aslan çocuk tiyatrosu ve Prof. Dr. Erol Göka ile Yalnız Ardıç Konuşmaları etkinlikleri düzenlenecek.

27 Kasım 2021 - 02:11

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Karacaoğlan Kültür Sanat Sezonu devam ediyor. Kasım ayı boyunca konser, söyleşi, tiyatro ve atölyelere kadar birçok etkinliğin düzenlendiği program takviminde 28 Kasım Pazar günü (yarın) iki etkinlik gerçekleştirilecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinliklerin ilki Ormanlar Kralı Aslan çocuk tiyatrosu olacak. Saat 13.00 ve 15.00’da iki seans olarak perdelerini açacak etkinlik minikleri doyasıya eğlendirecek.

Prof. Dr. Erol Göka Söyleşisi
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde 28 Kasım Pazar günü (yarın) gerçekleştirilecek bir diğer etkinlik ise Prof. Dr. Erol Göka söyleşisi olacak. Psikoloji literatüründe birçok eser kazandıran Göka, saat 16.00’da Yalnız Ardıç Konuşmaları etkinliğinde sevenleriyle bir araya gelecek. Kültür Spor ve Turizm Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada etkinliklere tüm vatandaşların davet edildiği bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...