Laf atma kavgası kanlı bitti!

Laf atma kavgası kanlı bitti!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde aralarında önceden husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında meydana gelen laf atma kavgası kanlı bitti. Bir kişinin hayatını kaybettiği kavgada 9 kişide yaralandı.

23 Haziran 2018 - 00:42

Alınan bilgiye göre Olay Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Kılılı mahallesinde meydana geldi. İki ailenin arasında çıkan, laf atma yüzünden başladığı belirtilen tartışma kanlı bitti. Olayda 68 yaşındaki Mustafa Pınar silahla vurularak hayatını kaybederken 9 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

İddialara göre, Olayın önceki gün akşam saatlerinde laf atma tartışması yüzünden başladığı belirtildi. İki ailenin aralarında önceden arasının açık olduğu ve bir grubun diğerini FETÖ'cülük ile suçladığı ve bu yüzden zaman zaman tartışmalar yaşandığı iddia edildi. Olay saati ise gruplardan birisinin düğünü olduğu ve köy meydanında yapılan düğünün bulunduğu alandan otomobil ile diğer gruptan geçen şahısa ''Sizinle seçimden sonra görüşeceğiz'' ifadesinin kullanılması sonrasında tartışmanın büyüdüğü öğrenildi.

Tartışmanın büyümesi ile ailelerinde katıldığı kavgada çok sayıda kişi yaralanırken Çakırdere'nin eski mahalle muhtarı Mustafa Pınar'ın vurularak hayatını kaybettiği bildirildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma ekibi sevk edilirken, bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Yaralanan vatandaşlar tedavi için çeşitli hastanelere kaldırılırken, Olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği Belirtileri Artıyor
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği...
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi