Lastikli Rafting yarışması için tarih belirlendi!

Lastikli Rafting yarışması için tarih belirlendi!

Çağlayancerit’te geçen sene ilki düzenlenen Lastiğini Al Da Gel Rafting Yarışması’nın ikincisi 30 Temmuz Pazar günü Göksu Çayı üzerinde yapılacak.

25 Temmuz 2017 - 07:30

Çağlayancerit’in Helete Mahallesi’nde gençlerin organizasyonuyla ilk defa geçen sene düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan Helete Lastiğini Al Da Gel Rafting Yarışması, 30 TemmuzPazar günü saat 13.00 ile 16.00 arasında Göksu Çayı üzerinde yapılacak. 2. Geleneksel Helete Lastiğini Al Da Gel Rafting Yarışması’nın ardından Dr. Ramazan Danışman ve arkadaşları tarafından yine gün içinde Off Road gösterisi sergilenecek. Yarışmaya katılmak veya yarışmayı izlemek isteyenler Karaçay Parkı’nda bir araya gelecek. Geçen sene olduğu gibi bu sene de yarışmanın birincisine yarım altın, ikinci ve üçüncüye ise çeyrek altın verilecek.

2016 yılında Göksu Çayı üzerinde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen 1. Helete Lastiğini Al Da Gel Rafting Yarışması’nda 33 takım ve 66 sporcu katılmıştı. Teker lastikleriyle yapılan rafting şenliğinde, sporcuların yanı sıra yaşlı ve çocuklar da yarışmıştı. Organizatörlüğünü Mustafa Erdinc’in yaptığı yarışmada; Mustafa Sarıçerçi ve Osman Topözlü’nün olduğu takım birinci olurken, Emre Cıvak-Ramazan Sürmelisoy olduğu takım ikinci ve Ümit Vizir-Fatih Uyan oluşan takım üçüncü olmuştu. 2 kilometrelik kıyasıya ve zorlu geçen yarışı binlerce vatandaş izlemiş yarışmanın geleneksel hale getirilmesi kararlaştırılmıştı. (HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x