Lösemili çocuklar için şenlik düzenlediler

Lösemili çocuklar için şenlik düzenlediler

Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneğinin öncülüğünde Adana Acıbadem Hastanesinde yapılan lösemili çocuklar şenliğine katılan Kahramanmaraş Börek ve Diyaliz Hastaları Derneği (KABÖDER) yönetimi melek yüzlü çocuklarla doyasıya eğlendi.

12 Temmuz 2017 - 03:35

Adana Acıbadem hastanesi Pediatri Onkoloji Bölümü’nde tedavi olan lösemi hastası çocukları ziyaret eden KABÖDER yönetimi anlamlı bir gün geçirmenin heyecanını yaşadı. Hastanenin konferans salonunda lösemili çocuklar ile bir araya gelerek birlikte Karagöz-Hacivat gölge oyununu izlediler.

Adana Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği yönetimi ve KABÖDER yönetimi, gölge oyununun ardından canlı müzik eşliğinde lösemili çocuklarla dans etti, oyunlar oynadı.Lösemi hastası çocuklara özel olarak doktorların tavsiyesine göre hazırlanan pastayı kestiler. Daha sonra da Pediatri Onkoloji servisine çıkarak salona gelemeyen çocukları odalarında ziyaret ederek oyuncaklar dağıttılar.

Şenliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Adana Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği Başkanı Kemal Yücel,“Bizleri böylesi güzel gün de yalnız bırakmayan Kahramanmaraş Böbrek ve Diyaliz Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kuruluna, Yüreğir Şehit Samet Saraç Halk Eğitim Merkezi usta öğretici ve kursiyerlerine, güzel yürekli arkadaşım Ganime Güler, Ayfer Özkan, Dernek kurucularımızdan Ressam Zehra Atıcı hanıma, Pozitif Yaklaşım İş Hayatını Geliştirme Derneği Başkanı Özlem Pekduraner'e ve adını saymakla bitiremeyeceğimiz tüm güzel yürekli gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Börek ve Diyaliz hastaları derneği başkanı Hanifi Çöplü ise lösemili çocukların her zaman için morale ihtiyacı olduğunu belirterek;“Öncelikle böylesi anlamlı bir organizasyona bizleri davet eden Adana Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği yönetimine ve bizlerden desteğini esirgemeyen başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç nezdinde tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. (HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasarsız yapı sahipleri bile DASK’tan ek ödeme alabilirler
Hasarsız yapı sahipleri bile DASK’tan ek ödeme alabilirler
İstiklal Üniversitesi, Filistin İçin Ayakta
İstiklal Üniversitesi, Filistin İçin Ayakta