Maç sonrası istifa sesleri yükseldi

Maç sonrası istifa sesleri yükseldi

Kahramanmaraşspor’un TFF 2. Lig 7. hafta maçında Konya Anadolu Selçukspor ile 1-1 beraber kalırken; karşılaşma sonrası tribünlerden yönetim aleyhine tezahüratlar yükseldi.

25 Eylül 2017 - 17:38

Bu sezon geride kalan 4 haftada sadece 1 puan toplayan takımın performansından memnun olmayan taraftarlar Konya Anadolu Selçukspor maçı sonrası "Yönetim istifa" tezahüratları yaptı. Bir süre statta kalan taraftarlar daha sonra tribünleri terk etti. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ligin 4. Haftasında kendi sahasında taraftarı karşısında Atiker Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukluspor maçının ardından Kahramanmaraşspor taraftarı Kulüp yönetimini istifaya davet etti. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 bitmesinin ardından temponun yükseldiği ve 2. Yarıda konuk ekip Konya Anadolu Selçukspor’un golü sonrası ara sıra istifa seslerinin duyulduğu ve 1-1’lik skorla maçın bitiş düdüğü ile birlikte koro halinde başlayan istifa seslerine yönelen Kahramanmaraşspor kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Tribünlere giderek taraftarın sesine kulak verdi ve taraftara “Benden daha iyi yönetecek birileri varsa yarın getirin, vermeyen şerefsizdir” ifadelerini kullandı. Başkan Ceyhan İstifa seslerine karşılık maç sonrasında basın mensupları ile bir araya gelerek müsabaka ve maç sonrası olaylara değinerek istifa konusunda taraftara saygı duyduğunu ve onlara kıllananlara yönelik birilerini maşa etmekten vaz geçin ve karşıma erkek gibi çıkın derdinizi bana ve halka anlatın, eğer gönlünüz Kahramanmaraşspor’da ise gelin buyurun düğürcülük yapın ve şartlar uygunsa takımı size devredeyim” mesajı verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...