Maçlar 1 Hafta ertelendi

Maçlar 1 Hafta ertelendi

Kahramanmaraş Büyükler Ligi, U19, U17 ve U15 Ligi olmak üzere 4 kategoride hafta sonu oynanması planlanan müsabakaların tamamı ertelendi.

26 Aralık 2016 - 07:51

Yerel Amatör Ligde 24-25 Aralık 2016 tarihlerinde oynanacak olan müsabakaların programı belirlenmişti.2016-2017 Futbol Sezonu heyecanı Batıpark, Saim Çotur, Belediye ve Pazarcık Futbol Sahasında oynanması planlanan amatör Müsabakalar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kahramanmaraş İl Tertip Komitesi; TFF İl Temsilcisi Ali Kazancı’nın çağrısı üzerine bu kararda imzası bulunan üyelerin katılımı 23 Aralık 2016 günü saat 17:00’de Kahramanmaraş ASKF Mehmet Bağrıaçık Toplantı Salonu’nda Adem Karaköse, Ahmet Güler, İlker Yiyen, Abdurrahman Akbaba, Salih Fidan, Sami Çomruk, Ali Aytemiz ile birlikte olağan üstü karar doğrultusunda bütün müsabakaları 1 hafta ertelediler. Kahramanmaraş İl Futbol Tertip Komitesi tarafından Kahramanmaraş 1. Amatör küme U-19 U-17 ve U-15 liglerinde cumartesi ve pazar günü oynanacak tüm maçlar elverişsiz hava şartları ve stadyumların kar olması nedeniyle 1 hafta ertelendi.

 

 AMATÖRÜN NABZI PAZARCIK’TA ATACAKTI!

1.Amatör Kümede A- B Grupların da 5.Haftanın Maçlarının Tarihleri Saatleri ve Stadyumları geçen pazartesi gününkü toplantıda açıklanırken bu hafta Derbi maiyetinde Pazarcık’ta önemli bir müsabaka icra edilecekti. Pazar günü Ligin güçlü ekiplerinden sezon başı hedefini BAL olarak belirleyen ve yaptığı transferlerle kazandığı maçlara damga vuran Pazarcık Aksuspor ve Türkoğlu Belediyespor 3 puan uğruna kozlarını paylaşacaklardı. Bu önemli maçı ilçelerin Belediye Başkanları ve ASKF Başkanlığı yönetimi ve TFF İl Tertip komitesi üyeleri yakından takip edeceklerdi ama 1 hafta maçlar rötar yaptı.  Kahramanmaraş İl Futbol Tertip Komitesi tarafından Kahramanmaraş 1. Amatör küme U-19 U-17 ve U-15 liglerinde cumartesi ve pazar günü oynanacak tüm maçlar elverişsiz hava şartları ve stadyumların kar olması nedeniyle 1 hafta ertelenmesi ile maçlara bir hafta ara verildi.  

 

BÜYÜKLER ARAYA SEVİNDİ

1.Amatör Küme B Grubunda 5.Haftada 2 Maç Oynanacaktı. Derbi maiyetinde Pazarcık ilçesinde maçlar oynanırken Kahramanmaraş merkezinde ise önemli maçlar icra edilecekti. 1.Amatör Küme A Grubunda Ligin 5.Haftasında Batıpark Stadında 25 Aralık Pazar Günü Saat 12:00'de Kahramansarayspor, Gençlerbirliğispor İle Karşılaşacaktı. Zorlu maçta her iki takımda 3 puanı hedefliyorlardı ama ara puan için sahaya çıkacak takımlara yaradı. Diğer karşılaşma ise Pazarcık ilçesinde derbi mahiyetindeki maçtan önce her iki takımında puan hedeflediği maç olan Pazarcık Kartalkaya ve Uludazspor maçı her iki takımında galibiyetlik maçı yoktu. 1.Amatör Küme A Grubunda Ligin 5.Haftasında Pazarcık İlçe Stadında 25 Aralık Pazar Günü Saat 12:00'de Pazarcık Kartal Kayaspor,  Uludazspor İle Karşılaşacaktı ama aradan dolayı oynanmadı. Bu ara bu iki takımında avantajına oldu.

A grubunda Dumlupınarspor haftayı maç yapmadan geçecek olurken, Afşin Belediyespor İse Sağlıkspor'un Ligden Çekildiği İçin Haftayı 3 Puanla Kapattı. 1 Haftalık ara ise bu takımları etkiledi. Bu takımlar ise hazırlık maçları ile takımı dinç tutmaya çalışıyor. 1.Amatör Küme B Grubunda Ligin 5.Haftasında Elbistan İlçe Stadında 25 Aralık Pazar Günü Saat 13:00'de Elbistan Belediyespor,  Kümbetspor İle Karşılaşacaktı. Bu karşılaşmada ise hiç yenilgisi olmayan Elbistan ekibi galibiyet için çıkacağı karşılaşmada rakibi Kümbetspor’u eli boş göndermek istiyordu. 1 Haftalık aradan Faydalanan Kümbetspor ise bu maça 1 haftalık ara doğrultusunda çalışmalarını hızlandırarak takıma güç depoladı.

1.Amatör Küme B Grubunda Ligin 5.Haftasında Batıpark Stadında 25 Aralık Pazar Günü Saat 10:00'da Büyüksırspor, Arsan Sümerspor İle Karşılaşacaktı. 1.Amatör Küme B Grubunda Ligin 5.Haftasında Batıpark Stadında 25 Aralık Pazar Günü Saat 14:00'de Maraşgücüspor, Bertizspor İle Karşılaşacaktı. 1 haftalık ara B Grubuna ilaç gibi gelecek.

 

GENÇLER ARAYA SEVİNDİ

Kahramanmaraş’ta soğuk hava altında idmanlarını durmaksızın sürdüren U-15, U-17 ve U-19 kategorilerinde müsabakalarını icra eden Genler kategorisi verilen araya sevindi. Liglerin devam ettiği 3 kategoride u-19 Ligi B Grubu devre arası yaşanırken bu ara 3. Haftalık devre arasına dönüştü. U-19 Grubu A Grubunda Ligin devam etmesi ile A Grubunda 1 haftalık ara yararken B Grubunun ise olumsuz etkiledi.

 

ERTELEME MAÇI ERTELENDİ

Gençler Liginde kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda u-19 B Grubunda mücadele eden Onikşubat İdmanyurdu Spor Kulübü ile Hartlap Köyü Ali Doğan Spor Kulübü arasında Ligin ilk yarısının son haftasından 1 hafta önceki mücadelesinde Belediye Futbol sahasında oynanması planlanan müsabakada müsabaka hakemi tarafından aydınlatmanın yetersiz olduğu gerekçesi ile ertelenen maç devre arasında oynanacaktı. Geçtiğimiz Pazartesi günü programa alınan maç Kahramanmaraş İl Futbol Tertip Komitesi tarafından elverişsiz hava şartları ve stadyumların kar olması nedeniyle 1 hafta ertelendi.

 

MARAŞGÜCÜ’NÜN MAÇI DA ERTELENDİ

Bayanlar 2.lig 2. grupta mücadele eden Maraşgücüspor, ligin 7. haftasında Gazikentspor'a Konuk Olacağı maç ertelendi. Bayanlar 2.lig 2. grupta mücadele eden Maraşgücüspor, ligin 7. haftasında 25 Aralık Pazar Günü Gazikentspor'a Konuk Olacağı müsabaka kötü hava şartları nedeniyle ertelendi. Maraşgücüspor bu karşılaşma ile ilk yarının son maçına çıkacaktı. Maraşgücüspor Ligde Oynadığı 5 Maçta 2 Galibiyet 3 Mağlubiyet Aldı 4 Gol Attı 11 Gol Yedi ve 6 puanla 4.sırada bulunuyor. Gazikentspor Ligde Oynadığı 4 Maçta 1 Galibiyet 3 Mağlubiyet Aldı 4 Gol Attı 7 Gol Yedi ve 3 puanla 5.sırada bulunuyor.

 

SAHALAR PIRIL PIRIL

2016-2017 Futbol Sezonu heyecanı Batıpark, Saim Çotur, Belediye, Elbistan ve Pazarcık Futbol Sahasında oynanması planlanan amatör Müsabakalar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kahramanmaraş İl Tertip Komitesi; TFF İl Temsilcisi Ali Kazancı’nın çağrısı üzerine bu kararda imzası bulunan üyelerin katılımı 23 Aralık 2016 günü saat 17:00’de Kahramanmaraş ASKF Mehmet Bağrıaçık Toplantı Salonu’nda Adem Karaköse, Ahmet Güler, İlker Yiyen, Abdurrahman Akbaba, Salih Fidan, Sami Çomruk, Ali Aytemiz ile birlikte olağan üstü karar doğrultusunda bütün müsabakaları 1 hafta ertelemişlerdi. Erteleme öncesi Saha yetkilileri ile ve Tesis amirleri ile görüşülürken sahada 1.5 metre kar olduğu ifade edilmişti. Hafta sonu güneşli bir hava olması nedeni ile karların erimesi neticesinde sahalardaki karlar eridi ve pırıl pırıl görüntü ortaya çıktı.

 

İLÇELER MAÇ VAR DİYE SAHALARI TEMİZLEDİLER

 Kahramanmaraş İl Futbol Tertip Komitesi tarafından Kahramanmaraş 1. Amatör küme U-19 U-17 ve U-15 liglerinde cumartesi ve pazar günü oynanacak tüm maçlar elverişsiz hava şartları ve stadyumların kar olması nedeniyle 1 hafta ertelendiği haftada Elbistan ilçesi ve Pazarcık İlçesi Gençlik spor İl Müdürlükleri sahaların temizlenmesi için çalışmalara başlayarak sahaları temizlediler. İl Merkezindeki sahalar ise karlar altında olması ile sahalar maç ertelendi. (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x