Mahçiçek: “Tedbir al güvende kal”

Mahçiçek: “Tedbir al güvende kal”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Haftası (4-10 Mayıs) nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, şu ifadelere yer verdi.

05 Mayıs 2019 - 02:45

“İşçi Sağlığı ve Güvenliği Haftası, işverenlerin ve işçilerin  farkındalığını ve bilincini arttırmaya yönelik yapılan bir etkinlik. Her işin kendi alanına göre riskleri olabilir ve bu hususta da tedbir alınması gerekir. Ülkemizde bu alanda ciddi boyutta kazalar yaşanmış ve üzücü kayıplar verilmiştir.

Tedbir al güvende kal. İşçilerimizin güvenliği herşeyden önemli. Bir canı hiçbir sermayeyle değişemezsiniz. Ufak önlemlerle bile  hayatlar kurtarabilirsiniz. Bu gün vesilesiyle tüm işverenlerimize ve işçilerimize gerekli tedbirleri ve eğitimleri almalarını tavsiye ediyorum.

Temel insan hakkı olan güvenli ve sağlık açısından Onikişubat Belediyesi olarak biz de tedbir alıyor ve uyguluyoruz. Çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği bizler için önceliktir. Bu kapsamda belediyemizin yeni akıllı hizmet binasını son teknoloji yangın söndürme sistemleri, havalandırma sistemleri, duman tahliye ve fanlarla donatıyoruz. Öte yandan yapmış olduğumuz bütün inşaatlarımızda koruyucu güvenlik tedbirlerine uyarak çalışıyor ve mühendislerimizi de bu anlayışla yönlendiriyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi