Mahir Ünal’dan, İnce’ye çok sert cevap!

Mahir Ünal'dan, İnce'ye çok sert cevap!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Milletvekili Muharrem İnce’ye ‘’Maraş Dondurmacısı Kılıklı Zavallılar’’ gafını yapması sonrası sosyal medya üzerinden tokat gibi yanıt verdi.

13 Kasım 2017 - 13:57

Muharrem İnce sosyal medya hesabı üzerinden; “Kimsenin Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ü kimseden kaçırdığı yok! Bilakis geç de olsa doğruyu görmenden memnunuz. Ayyaş demekten vazgeç, Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda sap gibi durma sözlerin için özür dile, Atatürk düşmanı Maraş dondurmacısı kılıklı zavallılardan uzak dur yeter.” açıklamasını yapması üzerine Kahramanmaraş halkından yoğun bir şekilde tepki aldı.

Mahir Ünal CHP’li İnce’nin paylaşımına cevap olarak sosyal medya hesabından “Kurtuluş Destanımızın “Kahraman” şehri, Sütçü İmam, Rıdvan hoca, Aslan bey ve 15 Temmuz ruhudur Kahramanmaraş. Birileri şecaat arzederken, sirkatin söylemiş. Kurtuluş savaşının ilham şehri, daha TBMM kurulmadan 12 Şubat 1920’de İstiklal demiş bu şehirden özür dilemeliler.“ diyerek, yapılan gafa yönelik cevap verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x