Mahir Ünal: “Kahramanmaraş 2 ayda 900 milyonluk yatırım...

Mahir Ünal: “Kahramanmaraş 2 ayda 900 milyonluk yatırım aldı”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımı ile düzenlenecek olan AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan Kongresi öncesinde açıklamalarda bulundu.

07 Kasım 2020 - 03:58

Kahramanmaraş yarın büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile 12 Şubat Stadı’nda AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi düzenlenecek.

“KAHRAMANMARAŞIMIZ YAKLAŞIK 2 AYDA 900 MİLYONLUK YATIRIM ALDI”

12 Şubat Stadı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ünal, kongre öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Ünal, “Gidiş geliş olarak baktığınızda biz yarın 22 tüneli açacağız. Bu tünellerin uzunluğu 16 kilometre olup çift tüp olduğu için aslında 33 kilometredir. 2 viyadük 3 köprü, ve 6 kavşağın açılışını yapacağız. Kahramanmaraş'ımızın şiirinin, edebiyatının, türkünün ve ürünlerini diğer şehirlerle buluşmasını ve ulaşımını kolaylaştıracak. Hatırlayın, geçmişte tek tünel yapılır, 6 metre genişliğinde tek tünelden gidiş geliş olurdu. En büyük kazalar tünellerde yaşanırdı. Şimdi biz çift tüp gidiş-geliş tünellerle hem insanımızın sevdiklerine daha güvenli bir şekilde kavuşmasını hem de kazaların iyice azalmasını sağlayacak bir büyük yatırımı yarın Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş'ımıza gelerek açılışını yapacak.

Son dönemde Kahramanmaraş'ımız yaklaşık 2 ayda 900 milyonluk yatırım aldı. Kazakuz Barajının ihalesi yapıldı. Yine kadın doğum hastanesinin ihalesi yapıldı. Şuana kadar Kahramanmaraş'ımızın aldığı 34 milyarlık bir yatırımdan bahsediyoruz. Çevre illerle mukayese ettiğinizde çevre illerin çok üstünde Kahramanmaraş’ımız yatırım aldı. İnşallah bu yatırımlara hep beraber büyük bir heyecanla coşkuyla devam edeceğiz” dedi.

“KUZEYİN MERKEZLE BİRLEŞTİĞİ BİR SÜREÇ BAŞLIYOR”

Ünal, ”Yeni dönemde Fırat Görgel kardeşimizle beraber bayrak yarışının teslim alan il başkanı olarak hep beraber kol kola girerek, her şey Kahramanmaraş için diyerek birlik ve beraberlik içerisinde Kahramanmaraş’ın daha iyi yerlere gelebilmesi için mücadele edeceğiz. Bu konuda Cumhurbaşkanımız bizim sonuna kadar yanımızda ve bizi destekliyor. Cumartesi günü tarihi açılış ile Kahramanmaraş tarihi bir gün yaşamış olacak. Ben buradan tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerime şu mesajı vermek istiyorum. Yolumuz herkese hayırlı ve uğurlu olsun. Kuzeyin de merkezle birleştiği bir süreç başlıyor. Yarın inşallah kongremize de vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

“BİZ KAHRAMANMARAŞ’TA BİR DUVARIN TAŞLARI GİBİYİZ”

AK Parti’nin davasına gönül verenlerin hiçbir zaman makam ve mevki yarışında olmadıklarını ifade eden Ünal, “Biz AK Parti olarak bu işe makam ve mevki olarak değil, görev ve sorumluluk olarak bakıyoruz. Bizlere yarın farklı bir görev verildiğinde o görevi yerine getireceğiz. Biz siyaseti makam ve mevki olarak yapmıyoruz. Bizim bu vatandaşlara bu ülkeye karşı sorumluluğumuz var. Bizim şehre görev ve sorumluluklarımız var ve bizi bir araya getiren de görev ve sorumluluklarımızdır. Bir şehri ayağa kaldıran o şehrin evlatlarıdır. Bu şehri bizler ayağa kaldıracaktır. Bizlerin yerini yetişen gençler alacak. Biz Kahramanmaraş’ta bir duvarın taşları gibiyiz ve bu duvardan kimse taş düşüremeyecektir. Biz görev ve sorumluluklarımızı yerine getirerek üstümüze düşeni yapacağız. Bizim en büyük arzumuz insanların bizlere dua etmesidir. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibi olarak bizler insanların gönüllerine talibiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...