Mahlo Son Yenilikleri ile KTM 2017’de

Mahlo Son Yenilikleri ile KTM 2017’de

Tekstil terbiyesinde online otomasyon ve kontrol sistemleri konusunda lider üreticilerden birisi olan Mahlo, Türkiye’de üretilen ipliğin yüzde 30’unu, dokuma ve örgü kumaşın yüzde 13’ünün üretildiği Kahramanmaraş’ta 6- 8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de yeni geliştirdiği teknolojileri tanıtacak.

07 Şubat 2017 - 19:24

Tekstil, terbiye endüstrilerinin yanı sıra kaplama, film ve kağıt sektörleri ile ölçüm, kontrol ve otomasyon sistemleri geliştiren Mahlo GmbH + Co. KG, otomasyon ve kontrol sistemleri konusundaki tecrübesini yenilikçi ürün gamını KTM 2017’de Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisinin beğenisine sunacak.

Bölgenin tekstil alanında en önemli uluslararası etkinliği olan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017, birbirinden özel teknolojilerin tanıtıldığı, makine şovları ile sektörün gelişimine destek verecek önemli bir platform sunuyor. KTM 2017’nin bölge için yarattığı potansiyelin farkında olan Mahlo, tanıtacağı son teknolojilerle, bölge üreticilerinin ölçüm ve kalite kontrol alanında yaşadığı sıkıntılara çözümler sunacak.

 

YAKIN PLAN MAHLO

Heinz Mahlo tarafından 1945 yılında kurulan şirket, 200 çalışanı ve 40’tan fazla temsilcilik ve servis büroları ile hizmet veriyor. Tekstil terbiyesinde on-line otomasyon ve kontrol sistemleri konusunda dünya liderlerinden olan firma üretim, Ar-Ge ve yönetimini tamamen Almanya’dan sürdürüyor. Firmanın temsilciliklerinin bulunduğu bölgeler arasında Türkiye, Amerika, İtalya, İspanya ve Meksika bulunuyor. Mahlo sürekli gelişen teknolojisi ile fuarlarda ve etkinliklerde yeniliklerini sunmaya devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın