Manisa’nın Kalesi Ersel’e Emanet!

Manisa’nın Kalesi Ersel'e Emanet!

Spor Toto 3. Lig 1'inci Grup ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Daha önce Kahramanmaraşspor’da şampiyonluk yaşayan ve geçen sezon İstanbulspor forması altında 2'nci Lig'de şampiyonluk yaşayan kaleci Ersel Çetinkaya'yı renklerine bağladı.

30 Temmuz 2017 - 04:50

2011-2013 Sezonunda Kahramanmaraşspor forması giyen ve o sezonlarda Spor Toto 3. Ligden 2. Lige ardından 1. Lige çıkmasıyla 2 sezonluk şampiyonluğunda büyük emekleri olan Kaleci Ersel Çetinkaya 2017-2018 sezonunda Spor Toto 3. Lig 1'inci Grup ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kalesini koruyacak.

Galatasaray patentli 1990 doğumlu genç file bekçisi Kahramanmaraşspor’da 2 sezon şampiyon olduktan sonra Ligde zor günler geçiren ve Sezonun ilk yarısında aldığı sonuçlarla Puan cetvelinde son sırada bulunana Kahramanmaraşspor kötü gidişata dur demek için takıma yeni transferlerle takviye yaptığı sıralarda yapılan transferlerin yanı sıra takımda sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılmak isteyen futbolcular ile de yollarını ayırmıştı. Kırmızı- Beyazlı takımda Nejeryalı Futbolcularla başlayan ayrılığa her gün bir yenisi eklenirken 2 sezon şampiyonluğu sırtlayan mevcut kadroda her zaman yer alan Takımın 3. Ligden bu yana kadrosunda yer alan Forvet Oyuncusu Onur Berber ve Kaleci Ersel Çetinkaya takımdan ayrılan son isimler olmuştu. Kahramanmaraşspor’dan 2013-2014 sezonunda ayrıldıktan sonra 2014-2015 sezonunun yarısını Altay’da, yarısını Şanlıurfaspor’da geçirdi. Burada 2014-2015 sezonunun tamamlayan genç kaleci Ersel Çetinkaya 2015-2016 sezonunu İstanbulspor’da geçirdi. Burada 2. Lig şampiyonluğu yaşayan Ersel sezon sonu takımdan ayrılarak Manisanın 3. Ligdeki temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediyespor ile el sıkıştı. 27 yaşındaki usta eldiven, Kulüp Başkanı MevlütAktan'ın katıldığı törende kendisini bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 

“HEDEFİM BURADA DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK”

Manisa Büyükşehir Belediyespor'a şampiyonluk yaşayan bir kulüpten geldiğini hatırlatan Ersel, "Üst liglerden de teklifler almıştım ancak hedefi olan bir takım olduğu için Manisa'yı tercih ettim. Hedefim burada da şampgiyonlukyaşyamak" dedi. Galatasaray altyapısında yetişen Ersel, Gaziantepspor, Orhangazi, Eyüpspor, Kahramanmaraşspor, Altay ve Şanlıurfaspor da da forma giydi.

 

KAHRAMANMARAŞSPOR’DA İKEN KENDİSİ SÖZLEŞMEYİ FESİH ETMİŞTİ

201-2013 sezonunda Kahramanmaraşspor ile 2 sezon üst üste şampiyonluk yaşayan genç kaleci Ersel Çetinkaya, 2013-2014 sezonunda sözleşmesini tek taraflı fesih ederek takımdan ayrılan isim olmuştu.2013-2014 sezonunda Son zamanlarda eleştiri oklarının odağı haline gelen ve son iki şampiyonlukta da Kahramanmaraşspor’da emekleri bulunan genç kaleci Ersel Çetinkaya,2013-2014 sezonundaki en son oynanan Bucaspor maçı sonrası takımdan ayrıldı. İlk olarak twitter üzerinden helallik isteyen kaleci Ersel Çetinkaya, 2,5 yıllık Kahramanmaraşspor macerasını bugün itibari ile bitirdi. Sözleşmesini tek taraflı olarak fesih eden kaleci kendisine talip olan takımlarla görüşmelerin tamamını menajerine bıraktı ve bir süre ailesinin yanında dinlenecek ve transfer dönemi içerisinde gideceği takıma karar verecekti. Ersel ile ilgilenen 5 ila 6 kulübün olduğu devre arası kampında belli olmuştu. Genç Kaleci Ersel Kahramanmaraşspor’dan 2013-2014 sezonunda ayrıldıktan sonra 2014-2015 sezonunun yarısını Altay’da, yarısını Şanlıurfaspor’da geçirdi. Burada 2014-2015 sezonunun tamamlayan genç kaleci Ersel Çetinkaya 2015-2016 sezonunu İstanbulspor’da geçirdi. Burada 2. Lig şampiyonluğu yaşayan Ersel sezon sonu takımdan ayrılarak Manisa’nın 3. Ligdeki temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık anlaşma yaptı.(HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x