Maraş en çok “çeyrek” sevdi

Maraş en çok “çeyrek” sevdi

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber, Milli Piyango çekilişleri için bilet alarak; kısa yoldan zengin olmak isteyen Kahramanmaraşlı vatandaşlar en çok çeyrek bilete talip oldu.

14 Aralık 2015 - 09:25

Yeni yıl heyecanıyla birlikte şansını denemek isteyen vatandaşlar, Milli Piyango biletlerine hücum etti. Bazı vatandaşlar, kesesine uygun olduğu için bazıları da ikramiye çıkma ihtimalini artırmak için daha çok çeyrek bilet alıyor.Çoğu vatandaş da büyük ikramiyenin en çok çıktığı iller olan İstanbul, Ankara ve İzmir biletlerini satın soruyor.

Her zamanki gibi en çok aranan bilet ise Nimet Abla’nın bileti!Vatandaşların, bilet satıcılarına en çok sorduğu soru ise bayilik olup olmadıkları ve gerçek bilet ile sahte biletler arasındaki farkın ne olduğu? Milli Piyango İdaresi’nin bayiliğini yapan bilet satış görevlileri, vatandaşların bilet alırken aradığı kriterleri, gazetemize değerlendirdi.  Yaklaşık 13 gündür bilet satışı yaptıklarını kaydeden bilet satış görevlisi Ömer Zeyit, vatandaşlarda en çok çeyrek bilete daha çok talep olduğunu kaydederek;“İlk günlerde ortalama günlük 50 ile 60 arasında bilet satarken; şimdi ortalama 150 bilet satıyorum.

Vatandaşlar, bize bayi olup olmadığımızı, sahte bilet ile gerçek bileti nasıl ayırt edebileceklerini soruyor. Biz de satış yapma için bizi yetkili kılan kimliklerimizi gösteriyoruz” dedi. Vatandaşların, birden fazla piyango satın aldıklarını belirten satış görevlisi Şeref Kurtlu ise şöyle konuştu: “Bilet satışlarımız, 29 Kasım’da başladı. Vatandaşlarımız, en çok çeyrek bilet satın alıyor.

Genellikle vatandaşlar, birden fazla bilet satın alıyor. Şu an günlük ortala 200 ile 300 arasında bilet satışı yapıyorum. En çok İstanbul ve Ankara biletleri soruluyor.” Her sene olduğu gibi bu sene de vatandaşların, en çok ikramiye çıkan şehirlerden gelen biletleri sorduğuna işaret eden bilet satış görevlisi Mahmut Nacar da en çok İstanbul Nimet Ablanın biletlerine talep olduğunu dile getirerek; “Ankara, Adana ve İzmir biletlerinin soruyor vatandaşlar” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x