Maraşgücü Gaziantep Yolcusu

Maraşgücü Gaziantep Yolcusu

Kahramanmaraş Yerel Amatör Küme u13 Liginde namağlup şampiyon olarak Kahramanmaraş’ı Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan Maraşgücü spor Gazinatep’e gidiyor.

11 Haziran 2017 - 16:44

A ve B grubu olmak üzere toplam 16 takımın katılımıyla gerçekleştirilen u13 Ligi Play-Off maçında Maraşgücü Spor Kulübü rakibi Kurtuluş 1920 Spor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Bu sezon U13 Liginde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve bu doğrultu dada hedefine emin adımlarla ilerleyen Maraşgücüspor şampiyonluğa ulaşmasını bildi. Kahramanmaraş U-13 kategorisi'nde B grubunu lider bitiren Maraşgücüspor Batıpark Stadyumunda çıktığı Play-off maçında A grubunda lider bitiren Kurtuluş 1920 spor’u 2-1 yenerek U-13 liginde Kahramanmaraş Şampiyonu olmuştu. Batıpark futbol sahasında miniklerin adeta şampiyon olmak için çıktığı Play-off mücadelesinde Maraşgücüspor’un vuruşu ile müsabaka başladı. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede Kurtuluş 1920 spor sol kanattan gelişen atakta Celal Kansel'in golü 1-0 öne geçti Maraşgücü defansının hatasında yaralanan Kurtuluş 1920 Spor ekibi 1-0 öne geçtiği karşılaşmanın 21. dakikasında Maraşgücü ekibine ceza alanı dışında yaptığı faul sonrası Maraşgücü yakalanılan serbest vuruş Eren Çakıroğlu'nun frikikten attığı golle skoru eşitledi. Bu golün ardından her iki takımda baskılı ataklardan gol bulamayınca kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk yarı 1-1 sona eren karşılşamanın 2. Yarısında ani bir atakla pozisyonu değerlendiren Ferhat Çiçeklioğlu kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çevirmesini bildi ve şampiyonluğa ulaştı. Play-off final maçında rakibi ligin yeni takımı Kurtuluş 1920 spor’u 2-1 yenerek U-13 liginde Kahramanmaraş Şampiyonu olarak grup maçlarına gidiyor. 11-14 Haziran tarihlerinde Gaziantep’te Grup maçları oynayacak olan Maraşgücü ekibi Gaziantep grup merkezinde Mersin (Ç.Köy Adonis), Adana (Büyükşehir Belediyespor), Hatay (Hatayspor), Osmaniye (Anadolu Gençlik), Şanlıurfa (Edessa 7 Yıldız)takımları şampiyonluk için mücadele edecek. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın