Maraşgücü hakem kurbanı

Maraşgücü hakem kurbanı

Kahramanmaraş’ın Bayanlar 2. Ligdeki takımı Maraşgücü maçın hakeminin mağduru oldu.

06 Aralık 2017 - 00:49

Ligin ilk haftasına mağlubiyetle başlayan Kahramanmaraş’ın 2. Ligdeki Temsilcisi Maraşgücüspor kulübü Ligin 2. Haftasında Nusaybin Gençlik Spor'a mağlup oldu.

2017-2018 Sezonu Kadın Futbolu 2. ligde mücadele eden Maraşgücüspor ligin ilk Haftasında deplasmanda mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yapmıştı. 19 Kasım da start alan Kadınlar Liginde mücadele eden Kahramanmaraş'ın kadınlar 2. ligdeki tek temsilcisi olan Maraşgücüspor Denizli ekibi Alpler Gençlik ve Spor’a faklı yenildi. Lige moralli bir başlangıç yapmak isteyen Maraşgücü kadınlar 2. lig B grubundaki 2017 – 2018 sezonun ikinci haftasında Temsilcimiz Maraşgücü Nusaybin Gençlik Spor'a 2-3 mağlup oldu. Saim çotur stadında Nusaybin Gençlik Spor 1-0 öne geçti, Maraşgücüspor  Hatice Doğan'ın golü ilk yarıyı 1-1 berabere kapattı. İkinci Nusaybin Gençlik Spor ikinci yarıda biri penaltıdan iki gol bulup durumu 3-1 yaptı. Sıla Kiraz ile durumu 3-2 yapsada sahadan Maraşgücüspor, 3-2 mağlup ayrıldı.

 

SOSYAL MEDYA SALLANDI

Maraşgücü Bayan takımı sosyal medyada serzenişte –ulundu. Hakemin yanlı tutumu, fsaytların gol sayılması gibi iddiaların yer aldığı sosyal medyada “Bu Takım 7 düvele karşı Çok savaşlar verdi.!

Ama hepsini de tarihe gömdü.!

Nankörlük kediden çok insanoğlunda var ve bu insanlar öyle bir maske takarlar ki sinsice yakınınızda dolanır sahip olduğunuz değerlere sevgiye birlikteliğe ulaşamadıkları gibi her fırsatta karşınızda duran kişilere sarılıp onlarla bir olup vefasızlık ve hatta şerefsizlik mertebesine kadar yükselirler...

Herkes Kendine yakışanı Yapar Kalite Asla Tesadüf Değildir.

Takım gibi takım...Bu emektar futbol emekçisi kızlarımızı kutluyor mücadelelerine zaferler diliyoruz” mesajı verildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol Açıyor
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı