Maraşgücü’nün rakipleri belli oldu

Maraşgücü’nün rakipleri belli oldu

2016-17 Sezonu Kadın Futbolu 2. ligde mücadele edecek olan Maraşgücüspor'un fikstürü çekildi.

08 Kasım 2016 - 07:49

2016-17 Sezonu Kadın Futbolu 1, 2 ve 3. ligleri, 12 ve 13 Kasım 2016 tarihlerinde oynanacak ilk hafta müsabakaları ile başlayacak. Kahramanmaraş Temsilcileri Maraşgücüspor kulübü ve Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor Kadınlar liginde Kahramanmaraş’ı temsil edecek. 2. Ligde Kahramanmaraş’ı temsil eden Maraşgücü 2. Gruba düşerken 2.ligdeki rakipleri, Ağrı Birlikspor, Amed Sportif Faliyetler, Gazikent, Hakkarigücü, Nusaybin Gençlikspor ve Van Büyükşehir Belediyespor oldu.

 

ANADOLU GENÇLİK KURA İLE RAKİPLERİ BELLİ OLACAK

Geçen sezon Play-off oynamayı son oynadığı maç ile elinin tersi ile iten Kahramanmaraş’ın güçlü ekiplerinden 3. Lig temsilcimiz Anadolu Gençlikspor Kulübünün rakipleri grup kuralarına göre belli olacak.      

 

TFF KADINLAR LİGİ KURALARI ÇEKİLDİ

2016-17 Futbol Sezonu Kadınlar 1. ve 2. Lig Kuraları çekildi. TFF'nin İstinye'de bulunan Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılan kura çekimine, TFF İcra Kurulu Üyesi,TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez'in yanı sıra, TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ile sporcu ve kulüp yöneticileri katıldı.

Kura çekiminde söz alan Genel Başkan Ali Düşmez, geçmiş yıllara nazaran bayan futbolunda çok daha önemli başarılar ve gelişmeler kaydedildiğini, ligin daha başarılı olması için çalışacaklarını ifade etti.

 

“LİGLER EN KISA SÜREDE BAŞLAYACAK”

TASKK Başkanı ve TFF Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, Kadınlar Futbol Ligleri'nin en kısa sürede başlayacağını, çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kadınlar 1. Ligi'nde son dört sezonu şampiyon olarak tamamlayan Konak Belediyespor Teknik Direktörü Ali Alanç'ın ligleri başlamamasına tepki göstermesi üzerine görüşlerini alınan Ali Düşmez, statüde değişiklikler yaptıklarını belirterek, "Takımlarımız koca sezon boyunca sadece 18 maç yapabiliyordu. Bu sayıyı artıracağız. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Ayrıca kulüplere daha iyi maddi imkanlar nasıl sağlanabilir, kadın futbolu nasıl daha fazla gelişebilir onu görüşüyoruz. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le de bu çalışmaları ortaklaşa yürütüyoruz. Ligimiz en kısa sürede başlayacak" diye konuştu.

 

MARAŞGÜCÜ’NÜN İLK 3 HAFTA PROGRAMI

İlk maçını 13 Kasım pazar günü Ağrı Birlikspor ile kendi sahasında oynayacak olan, Kahramanmaraş’ın 2. Ligdeki temsilcisi Maraşgücüspor'un 2.ligdeki rakipleri, Ağrı Birlikspor, Amed Sportif Faliyetler, Gazikent, Hakkarigücü, Nusaybin Gençlikspor ve Van Büyükşehir Belediyespor oldu. İlk hafta kendi evinde Ağrı Birlikspor’u konuk edecek olurken, 2. Hafta ise deplasmanda Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler spor kulübüne konuk olacak. 3. Hafta ise kendi saha ve seyircisi önünde Nusaybin Gençlik ve Spor’u konuk edecek. (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x