Maraşgücü zorluklara rağmen kazanmasını bildi

Maraşgücü zorluklara rağmen kazanmasını bildi

Bayanlar Futbol 2. Ligi temsilcimiz Maraşgücü, zorlu deplasman da -14 derece soğukta Ağrı Birlikspor’u 2 kez geriye düştüğü maçta devirdi.

17 Ocak 2017 - 10:46

Kadınlar 2.ligi 2.grupta Kahramanmaraş'ı temsil eden Maraşgücüspor, Ağrı temsilcisi Ağrı Birlikspor'a konuk oldu. Bayanlar Futbol 2. Ligi temsilcimiz Maraşgücü muhteşem bir zafere imza attı. Zorlu Ağrı deplasmanında -14 derece soğukta Ağrı Birlikspor ile karşılaşan temsilcimiz önce 1-0 sonra da 2-1 geriye düşmesine rağmen rakibini devirmeyi başardı. Kahramanmaraş’a güzel bir galibiyet ile dönen altın kızlar pes etmemenin en ala örneğini gösterdi. Kadınlar 2.ligi 2.grupta 8.haftada, Şebnem, İrem, Buket, Yıldız, Hatice Kurukafa, Dilber Armut, Yasemin Kurtağzı, Mislina, Yasemin Gül, Ayşe Yetim, Hatice Doğan, Zehra Hayta 11'ri ile saha çıktıgı maçta Maraşgücüspor, Ağrı deplasmanında Ağrı Birlikspor'u 3-2 mağlup etti. Bu galibiyetin ardından  Maraşgücüspor, ligde  puanını 9 çıkartarak ikinci yarıya 3 puanla başladı.

İKİ KEZ GERİYE DÜŞTÜLER

Maraşgücü maçın ilk yarısında 1-0 geriye düştü. Golü yedikten sonra rakibin üstüne giden kızlarımız Hatice Doğan’ın golü ile skora denge getirdi. Beraberlik golünün hemen ardından kalesinde bir gol daha gören temsilcimiz de bu defa sahneye Esra çıktı. Skora yeniden denge getiren Esra, Maraşgücü’nün umudunu yeşertti. Bu golün ardından beraberlikle yetinmeyen kızlar da Zehra Hayta, hırsı ve istediği ile bitirici darbeyi vurdu. Maraşgücü’nün 3. Golünü atan Zehra Hayta, galibiyetin skorunu kaydeden isim oldu.

GALİBİYETİ ERKOÇ’A ARMAĞAN ETTİLER

Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Maraşgücü spor Kulübü Başkanı Özlem Dağlı, “Kadınlar 2.lig 7.hafta müsabakasında Ağrı birlik spor ile mücadele ettik. Ağrı Birlikspor 2-3 Maraşgücüspor Hatice doğan, Esra Çalışkan, Burcu Zehra hayta golleriyle mağlup ettik. Soğuk havada zor bir müsabakaya çıktık ve zorluklar içerisinde maçı almasını bildik. Sahada yüreklerini ortaya koyan bütün sporcularımın ayaklarına sağlık. Alınan galibiyeti Fatih Mehmet Erkoç Başkanımız Nezdinde bu galibiyet tüm Kahramanmaraş'ımıza armağan olsun” ifadelerini kullandı.

(HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x