Marasta Dondurma’dan şiş kebap dondurma

Marasta Dondurma’dan şiş kebap dondurma

Kahramanmaraş’ta bu yıl ilki gerçekleştiren Uluslararası Dondurma ve Kültür Sanat Festivali’ne, dondurma şiş kebap sunumuyla Marasta Dondurma damga vurdu. Dondurmadan yaptıkları şiş kebapları, mangalda yelleyen dondurma ustaları, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

25 Eylül 2017 - 18:07

Dondurma şiş kebap sunumlarıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Marasta Dondurma Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Oğuzlar, “Firmamız, bir ilki gerçekleştirdi. Festivali daha renkli daha eğlenceli hale getirmek için dondurma şiş kebabımızı vatandaşımızın beğenisine sundu. Ekip olarak böyle bir şey yapmaya karar verdik. Vatandaşlarımızdan aşırı ilgi gördü” dedi. Dondurma tırının da gezdiği bütün şehirlerde büyük ilgi gördüğünü aktaran Oğuzlar, “Dondurma tırımız 14 şehrimizi birden gezdi. Çok da güzel bir çalışma oldu. Maraş dondurmasının kalitesini tüm Türkiye gördü. İnşallah diğer ürünlerimizin de böyle gümbür gümbür tanıtımını yapacağız. Festivalimiz, dolu dolu geçiyor” ifadelerine yer verdi.

Marasta Dondurma çalışanı Muhammet Çelik, ise şu değerlendirmelerde bulundu: “Marasta Dondurma olarak sunuma çok önem veriyoruz. Ekibimizle beraber bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz dondurma festivalinde ilginç bir şey yapalım dedik. Festivalde öyle bir sunum yapalım ki hem dondurmamızın hem de şehrimizin reklamı olsun istedik. Sonunda dondurma şiş kebabını yapmaya karar verdik. Dondurma şiş kebabımız, vatandaşlarımızdan çok büyük ilgi gördü.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı