Mavi Kapaklar 10 engellinin daha yüzünü güldürdü

Mavi Kapaklar 10 engellinin daha yüzünü güldürdü

Kahramanmaraş’ta mavi kapak kampanyalarının lider yüzü Kadir Gülmezoğlu, 10 engellinin daha yüzünü güldürdü. Gülmezoğlu, mavi kapak kampanyasının meyvesi 10 tekerlekli sandalyeyi kampanyaya destek veren Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

08 Aralık 2017 - 09:28 - Güncelleme: 10 Kasım 2021 - 16:38

Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde dün düzenlenen törende konuşan Kadir Gülmezoğlu, “Cenabı Allah insana kafada ve yürekte engel vermesin. Fiziksel engel çok önemli değil bu arkadaşlara da cenabı Allah yar ve yardımcıları olsun. Ben İmam Hatip Lisesinde kantin işletmesindeyim bizlere göstermiş olduğunuz bu duyarlılıktan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerin çabası ve gayretleri ile yine 10 arkadaşımızın mutluluğuna ortak olacağız” dedi.

 

Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Arastacı, ise Kahramanmaraş’ta 5 binin üzerinde tekerlekli sandalye dağıtan Kadir Gülmezoğlu’na teşekkür ederek şöyle konuştu: “Engelliler haftası kapsamında bazı arkadaşlarımıza tekerlekli sandalye hediye etme programındayız. Bu kapsamda öteden beri mavi kapaklar toplayarak engelli arkadaşlarımıza yardımcı olma gayreti içerisindeyiz yıllardan beri bu işi yapıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesini yeniden yaşayacağız. Bir öğrencimizin kardeşine vereceğiz. Onun dışında engelli olan çocuklarımıza, vatandaşlarımıza hediye edeceğiz. Ancak öğrenciler olarak tabi bu burada bitmiyor. Öteden beri devam ettirdiğimiz bu mavi kapak toplayarak engelli vatandaşlarımıza yardımcı olma çalışmalarımıza daha hızlı bir şekilde devam etmemiz gerekiyor. Görüyorsunuz ki bu yapılan işler engelli vatandaşlarımızın çok işine yarıyor. Onların son derece mutlu olduklarını duyuyoruz. Bu vesileyle kapakları zahmet edip buraya kadar getiren tüm öğrencilerimize velilerimizde bu konuda gayret gösteren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz bu faaliyetlerin devamını diliyoruz. Son olarak şunu söylüyorum mühim olan yürüme engeli değil mühim olan ümitsizlik engeli ben yapamam ben şöyle yapamam gibi ümitsizlik engeli ile karşı karşıya olmayalım.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x