Meclise girdirmek için il başkanı yapmamış

Meclise girdirmek için il başkanı yapmamış

Ak Parti Kahramanmaraş İl Kongresine saatler kala, İl Başkanını değiştiren Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ahmet Özdemir’i milletvekili yapmak için İl Kongresinde aday göstermediği ortaya çıktı. İl Başkanlığına aday gösterilmeyerek toplum vicdanında büyük yara oluşturan Özdemir’in 2. Sıradan listeye girmesi vatandaşları rahatlattı.

26 Mayıs 2018 - 08:02

Ak Partide yaklaşık 2,5 yıldır İl Başkanlığı görevini başarı ile yürüten eski il Başkanı Ahmet Özdemir’in, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği listesinde yer alması taraflı tarafsız bütün vatandaşların beğenisini toplandı. Şuana kadar Ak Partide gönüllerde taht kuran Özdemir’in aday gösterilmediği sırada bile partisine ve davasına olan sadakati dikkat çekmişti.

Tüm Kahramanmaraş’ın merakla beklediği listenin dün açıklanmasının ardından toplumda bir rahatlama oldu. İl Kongresinde hakkının yenildiğini düşünen onbinlerce kişinin duası, Özdemir’e olan sevgi seli listenin hem de ikinci sırasına oturmasına neden oldu.

Öte yandan Ak Partinin listesinin iyi olmaması durumunda ‘Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a veririm, Milletvekilliğinde ise Başka Partiye veririm” söylemi de yeni liste ile rafa kalktı. Ak Parti tarihinin halka en yakın ve halkın en kolay ulaşabileceği Kahramanmaraş’ta bir liste oluşturan Ak Parti en şanslı parti ve Milletvekili listesi olarak dikkat çekti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x